Cel de-al doilea joc pentru IMUNITATE la Survivor Romania, marcat de tensiuni si accidentari grave! Urmariti un nou consiliu de nominalizare palpitant, ASTAZI, 16 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2021, 23:41
survivor romania 2021 Foto(5)
Razboinicul Lucian sufera o accidentare grava in timpul celui de-al doilea joc de imunitate.

Dupa emotiile primului consiliu de nominalizare, tensiunea isi face loc in cel de-al doilea joc de imunitate! Fiti alaturi de echipa voastra favorita, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Dupa ce vineri seara s-a desfasurat un prim joc de imunitate extrem de dificil, la finalul caruia, Razboinicii au pierdut si au fost nevoiti sa se nominalizeze intre ei, astazi urmeaza cel de-al doilea joc de imunitate.

Se anunta si astazi, 16 ianuarie, o noua editie incendiara si palpitanta la Survivor Romania, de la ora 20:00, in care Razboinicii si Faimosii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil.

Este vorba despre al doilea joc pentru imunitate de la „Survivor România”, sezonul 2, in care ambele echipe vor da totul pe traseu pentru a castiga, dar si despre un al doilea consiliu de nominalizare, cand concurentii echipei pierzatoare vor face nominalizari.

Alexandra Stan de la Faimosi si Lucian de la Razboinici vor suferi accidentari grave pe teren!

Competitia „Survivor România” le testează limitele concurenților, dar și răbdarea, astfel că este urmărită evoluția acestora, dar și reacțiile pe care le au în cele mai dificile situații.

In ediția „Survivor România” din această seară, cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, vor participa la cel de-al doilea joc important al saptamanii, cel pentru imunitate. De aceasta data traseul va fi unul bazat pe multa forta si determinare ceea ce ii va pune la mare încercare pe unii dintre concurenți, care vor cedat fizic si vor avea nevoie chiar de ingrijiri medicale. Printre acestia se vor numara si Lucian si Alexandra Stan, care vor suferi accidentari destul de dure.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce echipă va câștiga cel de-al doilea joc pentru imunitate, dar și ce se va intampla la consiliul de nominalizare veți putea vedea urmărind emisiunea „Survivor România” de sambata, 16 ianuarie 2021, difuzată la Kanal D începând cu ora 20:00!

Citeste si: Presiune uriasa in ultimul duel al jocului pentru IMUNITATE! Final dramatic la Survivor Romania, decis la stafeta! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Citeste si: MIZA cruciala si premiu suplimentar pentru echipa castigatoare! Faimosii si Razboinicii lupta in cel mai important joc, cel pentru IMUNITATE!