Surpriza de proportii in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Ce se va intampla cu Georgiana! Daniel Pavel a facut anuntul incredibil!

,
survivor romania 2021
Georgiana a revenit in cadrul consiliului de nominalizare pentru a i se clarifica situatia in cadrul Survivor Romania.

Georgiana isi face aparitia in consiliu! Iata care a fost decizia luata in privinta sa, dupa incidentele provocate in cadrul echipei Razboinicilor.


In articol:

Dupa primul joc pentru imunitate, Faimosii si Razboinicii au ajuns fata in fata la primul Consiliu de nominalizare.

Astfel, in primul Consiliu la Survivor Romania 2021, Razboinicii au fost nevoiti sa isi nominalizeze un coleg de echipa spre eliminare. Daniel Pavel i-a anuntat pe Razboinici ca nu o vor putea vota si pe fosta lor colega Georgiana, nefiind inca clarificata situatie ei in competitie.

Dupa ce Razboinicii au mers rand pe rand sa isi nominalizeze spre eliminare cate un coleg de echipa, prezentatorul emisiunii a facut anuntul in urma numararii voturilor, iar concurentul care a fost cel mai votat de catre colegii sai a fost Sorin.

Inainte ca ambele echipe sa se retraga pe insulele lor, Daniel Pavel a mai facut un anunt important, in legatura cu situatia Georgianei Lupu, cea care a provocat de curand o serie de incidente in cadrul echipei Razboinicilor.

Totodata, prezentatorul emisiunii a subliniat si faptul ca Starlin a primit o pedeapsa pentru comportamentul neadecvat avut fata de Georgiana in acea noapte tensionata de pe insula. In urmatoarele trei jocuri de recompensa castigate de echipa sa, Razboinicul Starlin nu va putea beneficia de recompensa.

survivor romania 2021
Georgiana si-a facut aparitia in cadrul consiliului de la Survivor Romania.

Astfel, prezentatorul emisiunii a anuntat faptul ca Georgiana mai primeste o sansa de a ramane in competitia Survivor Romania, insa nu se va putea intoarce in echipa Razboinicilor ci doar in tabara Faimosilor, daca acestia o vor accepta ca noua membra

Dupa cateva minute de consultari, Faimosii au decis ca o vor primi in echipa lor pe Georgiana, astfel ca aceasta a putut ramane in competitie, spre uluirea fostilor ei colegi de echipa.

Citeste si: Fără precedent la Survivor România! S-au luat la bătaie in miez de noapte! Scandal teribil in tabăra Războinicilor! De la ce a plecat totul!

Citeste si: Motivul pentru care Georgiana Lupu NU este prezenta la jocul din aceasta seara! Daniel Pavel a facut anuntul: "Vom lua o decizie!"


Georgiana Lupu a încins spiritele in tabara Razboinicilor

Georgiana a declarat inainte de a pleca în Republica Dominicană, faptul că îi va fi greu să își gestioneze emoțiile si trairile. Aceasta a recunoscut că „se enervează repede” și reacționează ca atare. Pana acum au mai avut loc in Dominicana câteva episoade în care Georgiana s-a luptat cu ea însăși în încercarea de a-și ține în frâu reacțiile. Dar aseară, in camp, se pare că tensiunea maximă și lipsurile și-au spus și mai mult cuvântul si tanara a cedat nervos, in timpul unui schimb de replici cu Musty Camara.

"Nu săriți cu toții când vorbesc cu unul, pentru că înseamnă că voi toți sunteți mână în mână împotriva mea! Mi-am dat seama!", le-a strigat Georgiana Lupu colegilor ei in camp, in miez de noapte.

Dupa scandalul provocat in tabara Razboinicilor, Georgiana s-a retras din echipa sa. Insa coechipierii sai sunt mult mai linistiti si se declara mult mai uniti si determinati pentru viitoarele jocuri la Survivor Romania.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Fără precedent la Survivor România! S-au luat la bătaie in miez de noapte! Scandal teribil in tabăra Războinicilor! De la ce a plecat totul!

Supranumit cel mai bun premier de către Traian Băsescu, Ludovic Orban își anunță candidatura la prezidențiale: De 30 de ani mă pregătesc ca în sesiune şi învăţ

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este Georgiana Lupu, concurenta care a aprins scânteia conflictului în tabăra albaștrilor; Războinica a trecut prin experiențe traumatizante de-a lungul vieții

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies