O româncă de 38 de ani a murit chiar sub ochii fiicei sale de doar 12 ani. Fata este și cea care a sunat după ajutor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 aug 2023, 03:25

O româncă de 38 de ani a murit chiar sub ochii fiicei sale de doar 12 ani. Fata este și cea care a sunat după ajutor

Sursa: pexels

O româncă de 38 de ani, stabilită în Italia, a murit chiar sub privirile fiicei sale de doar 12 ani. Aceasta a căzut secerată, iar fetița ei este cea care a sunat la poliție, pentru a cere ajutorul. Femeia mai avea un băiat de 18 ani.

O româncă stabilită în Italia, în vârstă de 38 de ani, a murit în fața fetei sale de doar 12 ani. Tragedia s-a întâmplat în orașul Livorno, din Toscana.

O româncă staibilită în Italia a murit sub ochii fiicei sale

După ce mama ei a căzut secerată chiar sub privirile sale, fata de doar 12 ani a sunat imediat la serviciile de urgență, în încercarea de a o salva pe cea care i-a dat viață.

După puțin timp, o ambulanță de la Crucea Rossa della Misericordia a sosit.

Medicul a depus toate eforturi pentru ca manevrele de resuscitare să aibă rezultat, dar, în cele din urmă, a fost nevoit să constate decesul femeii. Carabinienii au sosit și ei la fața locului, alături de o echipă de criminaliști, pentru a face mai multe investigații cu privire la decesul femeii.

Citește și: Noi detalii despre militarul francez mort, găsit într-un hotel din București, cu o foarfecă înfiptă în gât. Ce făcea acesta, de fapt

După ce cercetările de la fața locului s-au încheiat, Antonella Tenerani, procuror, a permis ca trupul neînsuflețit al femeii să fie ridicat și dus la morga cimitirului Lupilor, unde urmează să fie examinat de medicul legist.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Medicii exclud posibilitatea ca Natalia să fi murit din cauze naturale

Medicii exclus posibilitatea ca femeia de 38 de ani să fi murit violent, deoarece vârsta nu era înaintată, conform Il Telegrafo.

Fetița de 12 ani, pentru moment, se află în grija părinților unei colege, după care va fi preluată de către mătușa ei, din nordul Italiei. Aceasta își iubea foarte mult copiii și ar fi fost în stare să facă orice pentru ei.

Natalia era divorțată de tatăl copiilor ei și a încercat să își refacă viața, dar fără rezultat. Aceasta a încheiat și relația în care se afla, dar a decis să păstreze, în continuare, legătura cu bărbatul respectiv, ca prieteni.

„Natalia era îndrăgită de toți din cartier. Era divorțată. În urmă cu vreo doi ani a avut o relație cu un bărbat, l-am cunoscut.

Apoi s-au despărțit, dar au rămas prieteni. Locuia cu fiica ei aici, pe via Garibaldi. Uneori venea să mai stea la ea și fiul cel mare, care are 18 ani și lucrează.

Citește și: Ultimul mesaj pe care Ioan, adolescentul de 13 ani din Mehedinți, l-a trimis iubitei sale, înainte de a se arunca opt metri în gol

Natalia trăia pentru copiii ei.

Era de origine moldovenească și trăia în Italia de circa 20 de ani. Ultima dată am văzut-o sâmbătă, senină, zâmbitoare. Nu pot să cred că nu mai este.. Cât de mult ne vei lipsi, Natalia! Suflet bun! Mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine”, a postat Emma Mazzoni, una dintre prietenele Nataliei.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!