La 27 de ani fata din imagine avea o mancarime suparatoare pe tot corpul, de care nu mai reusea sa scape. Initial doctorii i-au spus ca are scabie, dar ce a aflat 3 luni mai tarziu a distrus-o! Uite din ce cauza o manca pielea

23 feb 2016

In luna iunie a anului 2013 Lucy, pe atunci in varsta de 27 de ani, dezvoltase o mancarime destul de suparatoare, care se manifesta pe toata suprafata corpului.

Desi la inceput nu i-a dat importanta, in cele din urma tanara a inceput sa mearga la medici pentru a investiga problema. La unul dintre cabinete i s-a spus ca are scabie si i s-a dat o lotiune speciala cu care sa se dea pe piele.

Tratamentul nu a avut insa niciun rezultat iar mancarimea devenise atat de intensa incat Lucy isi facea rani deschise pe piele din cauza scarpinatului.

Fata a mers ulterior la un alt doctor, care i-a spus ca ar avea o alergie si i-a prescris o serie de medicamente antihistaminice. Nici acest tratament nu a dat niciun rezultat.

In cele din urma, la un al treilea control, Lucy a aflat o veste devastatoare. Mancarimea era de fapt provocata de o forma de cancer la bila care, din cauza faptului ca nu a fost tratat la timp, ajunsese intr-un stadiu terminal. Tanara nu mai avea nicio scapare.

"Cand i s-a spus ca are cancer totul s-a darmat in jurul ei. A fost un soc urias. Am facut tot posibilul sa nu plang, voiam sa fiu puternic pentru ea", marturiseste Liam, iubitul ei.

Desi boala avansa iar efectele erau din ce in ce mai grave, Lucy voia sa duca o viata cat mai apropiata de normal in continuare. In octombrie 2014 s-a maritat cu Liam.

Din nefericire, in februarie 2015, cancerul a rapus-o.

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Ileana Ciuculete, razbunata de dincolo de moarte? Ce s-a intamplat la doua saptamani dupa moartea ei
Ileana Ciuculete, razbunata de dincolo de moarte? Ce s-a intamplat la doua saptamani dupa moartea ei
X