Isi alapta bebelusul, cand o observat ca micutul are petele astea mici si negre pe mucoasa din interiorul nasului. E de necrezut ca un obiect casnic atat de comun i-a pus viata in pericol

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 23 aug 2021, 11:05

Iata cum un obiect decorativ ce parea inofensiv s-a dovedit a fi un real pericol.

Megan Budden, o tanara mamica din statul american New Jersey, a descoperit ceva socant in timp ce isi hranea bebelusul: acesta avea cateva pete negre in interiorul nasului. I-a facut imediat  cateva fotografii, apoi i-a curatat nasul copilului si a trecut la investigatii, pentru a afla ce se intampla cu el.

Se pare ca in noaptea precedenta femeia aprinsese mai multe lumanari parfumate in apartament, pe care le-a lasat sa arda timp de mai multe ore, fara sa citeasca avertismentul de pe ambalaj, care recomanda ca acestea sa nu stea aprinse mai multe de trei ore.

Prin ardere, acestea produc funingine, ce a fost inhalata de copil si s-a depus pe mucoasa nazala. In plus, parafina din ceara elibereaza, prin ardere un compus chimic asemanator toxinelor din tigari iar limonenul, un potentiator de miros ce amplifica aroma de lamaie, produce formaldehida in contact cu ozonul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

E ingrozitor cate otravuri periculoase se ascund in obiecte pe care le consideram inofensive in jurul nostru...

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!