HALUCINANT. Statea de vorba cu logodnica la telefon cand s-a intamplat ASTA: "Ma va bantui toata viata"

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:48

Rod Hernandez, un barbat in varsta de 58 de ani, era in culmea fericirii ca urma sa-si uneasca destinul alaturi de aleasa inimii sale.

Barbatul era logodit cu Tetyana Nikitina, o tanara in varsta de 34 de ani, mama a unui copil. Femeia mai fusese casatorita, dar divortase. Ea si fostul ei sot isi disputau in instanta custodia fiului lor. Rod si Tetyana se logodisera si urmau sa ajunga in fata altarului.

Insa ceva socant s-a intamplat la care Rod a fost martor de la distanta, prin intermediul telefonului. Barbatul isi sunase logodnica care ii spunea ca este ingrijorata.

Primise amenintari cu moartea de la fosta soacra. In timpul conversatiei, Rod a auzit o bubuitura puternica urmata de un tipat.

Tetyana Nikitina a fost impuscata mortal de fosta soacra in timp ce discuta la telefon cu actualul ei logodnic. Motivul crimei? Batrana voia ca tanara sa dispara pentru totdeauna din viata fiului ei si a nepotului. Intamplarea s-a petrecut luna aceasta in Utah, Statele Unite." Nu imi vine sa cred ca nu mai este", a spus mahnit barbatul care a marturisit ca va fi bantuit de acel sunet pentru tot restul vietii.

Fosta soacra a Tetyana Nikitina, o batrana in varsta de 71 de ani

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: