Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47 de ani și-a lăsat iubitul italian fără bijuteriile în valoare de 30.000 de euro

Autor: Diana Bostan

O româncă a jefuit un magazin cu bijuterii în Italia

Sursa: Pixabay

Un italian în vârstă de 80 de ani a fost sedus și jefuit de iubita româncă. Femeia în vârstă de 47 de ani l-a drogat pe bătrân cu somnifere, apoi i-a jefuit magazinul cu ajutorul a doi complici.

Un bătrân din Italia a căzut în capcana iubitei sale românce, pierzând nu doar zeci de mii de euro, ci și încrederea în persoana pe care o credea parteneră. Conform Corriere del Veneto, femeia și-a drogat iubitul, așteptând ca acesta să adoarmă, după care, cu ajutorul a doi indivizi, a jefuit magazinul de bijuterii pe care bărbatul îl deține.

Femeia l-a drogat pe bătrân cu somnifere

Românca în vârstă de 47 de ani a pregătit totul în detaliu, iar ceea ce urma să fie o seară romantică și relaxantă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru italianul în vârstă de 80 de ani. Fiind convins de bunele intenții ale iubitei sale, bărbatul a băut din paharul oferit de aceasta, fără a ști că în el se afla o doză mare de somnifere.

Citește și: Telenovela româno-italiană! Un italian de 83 de ani a ajuns să cerșească în stradă din cauza unei românce, cu 50 de ani mai tânără  Bătrânul i-ar fi dat femeii nu mai puțin de 300000 de euro, bani necesari unui așa-zis transplant salvator de inimă

Potrivit sursei menționate anterior, femeia în vârstă de 47 de ani și-a ales ținta cu atenție, italianul fiind un cunoscut bijutier din regiunea italiană Treviso. În urma jafului, bărbatul în vârstă de 80 de ani a rămas fără bijuterii și obiecte în valoare de 30.000 de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Potrivit observatornews, după ce s-a asigurat că bătrânul a adormit profund, femeia ar fi luat telecomanda alarmei de la magazinul de bijuterii și cheia de la seif. Aceasta nu ar fi acționat singură, ci împreună cu două rude.

Procesul a fost reluat după 11 ani de la comiterea jafului

Descoperirea întregului jaf a avut loc abia după câteva zile, când proprietarul magazinului a observat că seiful său era gol.

După o pauză de aproape 11 ani de la comiterea faptelor, procesul a fost reluat de către autorități.

Citește și: O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare. Cine este făptașul crimei

În prezent, instanța de judecată se află în fața responsabilității de a stabili vinovăția și de a decide asupra pedepselor pentru cei implicați în acest act de tâlhărie calificată, care a lăsat o amprentă dureroasă în viața bătrânului comerciant din Treviso.

Întregul proces judiciar a fost întârziat și amânat pe parcursul anilor, în special din cauza complexității cazului și a diferitelor circumstanțe, inclusiv din cauza impactului pandemiei de Covid-19 asupra sistemului judiciar. Unul dintre cei trei suspecți implicați în jaf rămâne în continuare de negăsit, ceea ce complică și mai mult situația procesului.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!