FOTO Robert Drilea a ales deja inelul? Deea Maxer este pregătită să devină mireasă, din nou: „La ce te uiți, iub?”

Author: Diana Bostan

Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram: Deea Maxer Oficial

Bat clopote de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea? Cei doi îndrăgostiți se află în vacanță la Paris, iar vedeta și-a surprins iubitul în fața unui magazin cunoscut de bijuterii.

Deea Maxer și Robert Drilea au plecat la Paris cu cei doi copii ai vedetei. După patru zile în care s-au distrat și relaxat la Disneyland, cei patru au luat-o la pas pe străzile Parisului. Iată cum și-a surprins Deea Maxer iubitul!

Robert Drilea, mesaj cu subînțeles pentru iubita sa

În timp ce se plimbau pe străzile din Paris, Deea Maxer și-a surprins iubitul în fața unui magazin cunoscut de bijuterii.

Ce a atras însă atenția a fost faptul că în centrul imaginii se afla chiar un inel de logodnă. Vedeta nu s-a putut abține și a imortalizat întregul moment pentru urmăritorii săi.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Deea Maxer și Robert Drilea în timp ce se aflau cu copiii la Disneyland: ,,Ne-am înșelat”. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ce a nemulțumit-o

Fotografia a fost însoțită de mesajul ”La ce te uiți iubi?”, semn că Deea Maxer este pregătită ca relația să fie dusă la nivelul următor. Deea Maxer și-a încântat urmăritorii cu fotografiile în care apare alături de Robert Drilea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat lângă Turnul Eiffel, dar și în timp ce se plimbau cu vaporașul alături de cei doi copii ai vedetei. Deși s-a zvonit că Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit și împăcat înainte de Paște, cei doi par extrem de îndrăgostiți și apropiați.

Deea Maxer și Robert Drilea au plecat la Disneyland Paris cu cei doi copii ai vedetei

Vedeta a dezvăluit în nenumărate rânduri că iubitul ei, Robert Drilea, se înțelege de minune cu cei doi copii, Andreas și Maysa, motiv pentru care au plecat într-o vacanță de neuitat. Deea Maxer le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că au ales să petreacă patru zile la Disneyland pentru a se relaxa și pentru a se bucura din plin de toată experiența, fără a alerga dintr-o parte în alta.

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”

„De ce patru zile la Disneyland? Ne-am dorit să fim relaxați, să nu alergăm între activități, am vrut să facem pauza de somn la prânz și să fie o vacanță relaxantă. Sâmbătă a fost full. Duminică mai liber, dar a și plouat, iar azi fiind luni credeam că o să fie aproape gol. Ne-am înșelat, e mai aglomerat ca luni” a spus Deea Maxer, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Deea Maxer le-a dezvăluit fanilor că mâncarea la Disneyland Paris nu a fost tocmai pe placul lor, fiind nepotrivită pentru copii. Vedeta s-a plâns de faptul că majoritatea felurilor de mâncare erau semi-preparate, fiind doar decongelate și servite clienților.