Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”

Author: Diana Ghita

Deea Maxer și Robert Drilea s-au reunit

Sursa: Instagram Deea Maxer

După ce Deea Maxer și Robert Drilea le-au dat de înțeles oamenilor din online că s-ar fi despărțit, cei doi s-au afișat, din nou, împreună.

Deea Maxer și Robert Drilea au postat astăzi mai multe imagini în care apar împreună, după o lungă perioadă în care au lăsat să se înțeleagă că nu mai formează un cuplu, prin diverse gesturi.

Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat

Pe lângă faptul că și-au șters pozele de cuplu, cei doi și-au dat unfollow pe rețelele sociale și au avut o perioadă în care au postat diverse mesaje cu subînțeles, referitoare la o presupusă dezamăgire în dragoste.

După ce i-au făcut pe toți să creadă că povestea lor de iubire a luat sfârșit, Deea Maxer și Robert Drilea s-au afișat, din nou, împreună. În urmă cu puțin timp, bruneta le-a arătat oamenilor din mediul online că s-a împăcat cu bărbatul iubit.

În prima fază, artista a postat, pe pagina ei personală de Instagram, o frumoasă fotografie în care apare alături de Robert.

În poză, cei doi par să fie foarte apropiați, întrucât au fost surprinși în timp ce se țineau strâns în brațe, foarte zâmbitori.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Deea Maxer (@deeamaxeroficial)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În secțiunea de comentarii a postării, admiratorii cuplului s-au arătat foarte bucuroși să-i vadă din nou împreună, după toată această perioadă tumultuoasă, în care cu toții au crezut că și-au luat adio unul de la celălalt.

Citește și: Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale

„Doamne, așa m-am întristat când am citit în presă că v-ați fi despărțit.(...) Tare-mi place de voi, așa potriviți sunteți!!!/ Vă ador/ Cât de frumoși!/ Ați întinerit/ Mama mia!! Ce frumoși sunteți!! Fiți bine! Fiți fericiți!”, le-au transmis internauții celor doi îndrăgostiți.

Ce a postat Deea Maxer după ce s-a afișat cu Robert Drilea

La scurt timp după ce Deea Maxer a postat respectiva imagine, aceasta a postat și un Instastory, în care le-a arătat urmăritorilor că savurează, împreună cu Robert Drilea, o apetisantă porție de sushi.

Aceștia au încercat să o mănânce în mod tradițional japonez, cu bețișoare din lemn, ceea ce a reprezentat o adevărată provocare pentru ei.

„Test de îndemânare”, a scris artista lângă clipul în care ea și partenerul se străduiau să apuce bucățelele de sushi de pe platou.

Citește și: Deea Maxer, primele declarații despre o nouă sarcină! Cât de mult își dorește vedeta să-l facă tătic pe Robert Drilea: „Sunt o persoană super credincioasă și cred că...”

Deea și Robert au postat respectivele imagini după ce situația lor amoroasă a părut să treacă printr-o perioadă de cumpănă, după cum s-a putut deduce din mesajele lor de pe rețelele sociale: „Petrece-ți timpul cu cei care își fac timp pentru tine/ Începe fiecare zi ca și cum ar fi ultima, găsește bucurie în lucrurile simple, apreciază oamenii din jurul tău. Gustă, respiră, iubește, trăiește, visează”.