Jean de la Craiova, adevărul despre infidelitatea față de soția lui: „Ochii văd, inima cere”. Artistul face dezvăluiri fără perdea despre căsnicia lui

Autor: Diana Bostan

Jean de la Craiova a vorbit despre înșelat

Sursa: Captură YouTube

Jean de la Craiova a făcut dezvăluiri inedite despre Paula, femeia cu care este căsătorit de 28 de ani. Apreciat atât pentru vocea lui, cât și pentru umor, artistul a vorbit deschis și despre infidelitate.

Jean de la Craiova a fost invitat în cadrul emisiunii “Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a vorbit despre soția lui, despre cum s-au cunoscut, dar și despre tentațiile vieții de artist.

Ce spune Jean de la Craiova despre înșelat

Jean de la Craiova și soția lui sunt căsătoriți de 28 de ani, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Artistul și Paula au împreună doi copii minunați, iar pentru cântăreț familia este totul. Deși recunoaște că în lumea muzicii de petrecere tentațiile sunt mult mai mari, Jean de la Craiova se declară un familist convins.

Citește și: Este Jean de la Craiova un om cu dușmani? Cine sunt cei care nu-l plac de nicio culoare pe artist: „Trebuie să fie și oameni care nu te plac, că altfel ți-o iei în cap”

„Am ce îmi trebuie acolo, nu ai ce să faci. Ochii văd, inima cere, dar familia este familie. Dacă vrei să trăiești într-o societate, să faci ceva bun, o familie bună, să ai un CV al vieții plăcut, familia ta trebuie să fie familie.”, a spus Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Jean de la Craiova susține că bărbatul trebuie să fie un sprijin pentru familia lui și că ar trebui să facă față tuturor dificultăților și momentelor grele. Artistul încearcă să ofere dragoste și frumusețe familiei sale și să împărtășească gânduri pozitive, lăsând toate grijile și necazurile la ușă atunci când se retrage în sânul familiei.

Cum s-au cunoscut Jean de la Craiova și soția lui

Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu” faptul că el și Paula s-au cunoscut la o nuntă, el cânta, iar ea a coborât în fața blocului pentru a asculta muzică și pentru a urmări evenimentul.

„ Ne-am cunoscut tot la o nuntă. Pe o stradă din fața blocului ei cântam eu. Ea a coborât ca orice vecin, ca orice locatar, ca orice cetățean, să coboare să asculte muzică la gura cortului.

A coborât cu prietena și asculta, cântam eu. Începusem să scot melodii ritmate și cântând m-am uitat la cort, m-am uitat pe ea, iar ea a început să râdă. Ea era micuță, eu eram golan, am zis ”aoleu, ce bunăciune”. Și vezi soarta.”, a povestit artistul, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Jean de la Craiova, dezvăluiri uluitoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Strângeam hărtii, cartoane, măturam!”

Jean de la Craiova a relatat că în timp ce se afla în pauză de la cântat, acesta a ieșit puțin afară, iar în timp ce mânca semințe s-a oferit să-i cumpere și ei ceva dulce. În cadrul emisiunii menționate anterior, artistul a susținut faptul că a trimis șoferul să-i ceară numărul de telefon, iar a doua zi a și sunat-o pentru a o invita la cofetărie. Cântărețul a mărturisit că de acolo a început povestea de dragoste dintre el și actuala lui soție.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!