Oana Lis, videoclipul care uimește internetul! Cum s-a afișat soția lui Viorel Lis în piscină

Autor: Laura Macovei

Oana Lis, videoclipul care uimește internetul! Cum s-a afișat soția lui Viorel Lis în piscină

Sursa: Instagram

Oana Lis și-a uimit comunitatea din online după ce s-a afișat în costum de baie, în piscină, unde pare că se simte în largul ei.

Oana Lis și-a uimit urmăritorii cu noua sa apariție. Soția lui Viorel Lis a postat un filmuleț de scurtă durată, dar care o surprinde în costum de baie, în piscină.

Oana Lis, apariție incendiară la piscină. Cum arată vedeta în costum de baie

Oana Lis este cunoscută pentru carisma sa și, alături de soțul ei, formează un cuplu cu mult haz. Oana Lis este și extrem de activă pe rețelele sociale și, atunci când se simte bine în pielea ei, vedeta nu se oprește din a arăta acest lucru urmăritorilor.

Citește și: „Mi-e așa greu când îl văd..” Sărbători triste pentru Oana și Viorel Lis. Ce a pățit fostul edil, chiar în ziua de Paște

În acest context, Oana Lis a postat un filmuleț pe rețelele sociale, în care apare într-o ipostază incendiară, mai exact în costum de baie. Melodia aleasă de vedetă pe fundalul videoclipului denotă faptul că videoclipul este de mai mult timp, însă Oana pare că nu a îmbătrânit deloc.

„Aceste momente prețioase pe care le trăim în fiecare oră, fiecare zi..” sunt versurile melodiei alese de Oana Lis.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

View this post on Instagram

A post shared by Oana Lis (@oanalis1)

Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă

Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și este la pat în aceste momente. Oana este cea care are grijă ca soțul ei să aibă parte de toate cele necesare.

Citește și: Cu ce se ocupa Oana Lis în tinerețe. Așa l-a cunoscut pe Viorel Lis

Într-un interviu acordat pentru WOWnews, Oana Lis a dezvăluit faptul că Viorel nu mai poate nici măcar să se deplaseze.

Sunt zile și zile. Bătrânețea merge cu multe provocări, dar sunt ani dați de la Dumnezeu, oricum a depășit media de vârstă a României.

Din păcate, în România media de vârstă este ceva trist, este 74 de ani, în Italia e 82. Deja spunem că anii în plus sunt de la Dumnezeu. El nu mai poate să se deplaseze, era și el mereu prezent cu mine, eram obișnuiți să fim împreună, dar o să-i trimit niște video-uri, niște poze de aici. Așa și știe unde sunt și mai vede și el lumea”, a spus Oana Lis pentru Wownews.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!