Cu ce se ocupa Oana Lis în tinerețe. Așa l-a cunoscut pe Viorel Lis

Author: Bianca Vidoi

Cu ce se ocupa Oana Lis în tinerețe

Sursa: Instagram oanalis1

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, iar aceasta este ocupația pe care o avea Oana când l-a întâlnit pe Viorel Lis.

Iubirea dintre Oana și Viorel Lis a atras întotdeauna speculații ce făceau referire la diferența de vârstă dintre ei, însă cei doi au demonstrat de nenumărate ori că iubirea lor este una reală. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, iar acesta este începutul poveștii de dragoste dintre Oana și Viorel Lis.

Cu ce se ocupa Oana Lis în tinerețe 

Povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis a început în urmă cu mai bine de 25 de ani, atunci când Oana avea doar 18 ani, iar fostul primar al Capitalei avea

53 de ani. În acea perioadă, Oana era angajată la Primăria Capitalei, iar el era primarul, ceea ce i-a făcut pe cei doi să petreacă mai mult timp împreună, în care scânteia iubirii a ajuns să se aprindă.

Citește și: Viorel Lis a împlinit 81 de ani! „Dau petrecere de aia mare” Cum a arătat tortul pe care Oana Lis l-a pregătit pentru soțul ei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Oana Lis a povestit cum Viorel a reușit să o cucerească prin gesturile frumoase pe care le făcea pentru ea, amintindu-și cu drag cum a fost primul bărbat ce i-a oferit o orhidee. Florile și ieșirile la restaurant nu lipseau în relația celor doi, însă Viorel Lis alegea să o răsfețe pe Oana și cu călătorii în străinătate. Prima lor vacanță a fost în Italia, iar Oana nu le-a spus cunoscuților motivul real pentru care pleca în străinătate, ci le-a lăsat un bilețel în care spunea că pleacă în delegație cu Primăria, potrivit viva.ro.

Oana Lis își amintește și acum de momentele fericite pe care le-a petrecut alături de Viorel Lis, deși acum acesta nu mai poate fi alături de ea ca înainte din cauza problemelor sale de sănătate. Aceasta își amintește cum primul ei tort aniversar l-a primit la 19 ani de la Viorel Lis și cum aceea a fost cea mai frumoasă aniversare.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de 27 ani 

Oana și Viorel Lis au atras foarte multe controverse legate de povestea de dragoste dintre ei, deoarece între aceștia există o diferență de 35 de ani. Pe parcursul anilor, Oana le-a demonstrat cârcotașilor că banii nu au fost motivul pentru care aceasta a avut o relație cu Viorel Lis, fiind alături de el în momente dificile, când se confrunta cu diferite probleme de sănătate, dar și în cele fericite.

„Unii oameni sunt incapabili să își facă o relație și se gândesc: „Dacă eu sunt tânăr, cum poate unul bătrân să aibă o femeie mai tânără lângă el? Înseamnă că e interes!„. Nu este interes! De-a lungul a 25 de ani, am cunoscut bărbați și mai cu mulți bani ca Viorel, dar și mai tineri! Nu! La noi a fost o legătură pe viață, în care Viorel mi-a dat iubire, siguranță, un loc unde am putut să îmi rezolv traumele și să evoluez.

Chestia asta ne-a legat pentru 100 de vieți! Nu are legătură cu banii niciun pic! O relație cu diferență de vârstă vine și cu multe provocări. Dacă aș avea o fată, nu i-aș recomanda să aibă o relație cu cineva care este cu mai mult de 10 ani mai în vârstă! Asta a fost viața mea! Nu înseamnă că trebuie să facă toată lumea la fel sau că așa este bine! Fiecare face ce vrea!”, a declarat Oana Lis pentru ego.ro.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!