„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 apr 2024, 11:16

„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică

Sursa: Oana Lis Facebook

Oana și Viorel Lis par să uite de probleme, iar umorul lor atinge cote maxime. Soția fostului edil l-a întrebat ce ar dori să îi fie scris pe cruce, atunci când va trece în neființă.

Oana și Viorel Lis sunt de nedespărțit. Soția fostului primar al Bucureștiului stă în permanență alături de acesta și îl îngrijește cum știe ea mai bine.

Viorel Lis suferă de mai multe probleme de sănătate, însă umorul și carisma sunt două atuuri care l-au caracterizat dintotdeauna pe fostul primar.

Ce și-ar dori Viorel Lis să fie scris pe crucea sa

În ciuda stării de sănătate precară, Viorel Lis continuă să fie pus pe glume. Oana Lis l-a întrebat, mai în glumă, mai în serios, ce și-ar dori să scrie pe crucea sa, în momentul în care acesta nu va mai fi printre noi. 

Răspunsul fostului edil a fost de-a dreptul uluitor!

„L-am întrebat pe Vio ce i-ar plăcea sa-i scriu pe cruce!?...Îmi

zice -"Te-astept lângă mine!!!"
a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Oana Lis, în doliu. Vedeta a pierdut o ființă dragă sufletului ei: „Gândul mi se duce la ea!”

Cum au reacționat fanii la postarea Oanei Lis

Oana și Viorel sunt extrem de apreciați și simpatizați în rândul internauților, dovadă și comentariile care nu au întârziat să apară. 

Citește și: Oana Lis își vinde lucrurile din casă pentru a avea mai mulți bani: „Am nevoie...”. Soția lui Viorel Lis se descurcă din ce în ce mai greu

„Asta dovedește cat de importantă este prezența ta lângă el.

Practic, fără tine nu poate ….! Gândește pozitiv”, „Da nici chiar așa.. sau mai altfel suna:.te aștept lângă mine după 50 de...ani..”, „Tot de poante și de glume ești Oana! Multă sănătate și viață frumoasă și lungă vă doresc!” au fost câteva din comentariile lăsate la postarea Oanei.

Deși se descurcă din ce în ce mai greu, Oana Lis nu se dă bătută și face tot ce îi stă în putință pentru a-l îngriji cât mai bine pe Viorel, cu ajutorul medicilor de specialitate. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!