„După o repriză bună de plâns...Amin” Oana Lis nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 apr 2024, 08:51

„După o repriză bună de plâns...Amin” Oana Lis nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis

Sursa: Oana Lis Instagram

Oana Lis a izbucnit în lacrimi în mediul online și a postat o fotografie în care lacrimile îi curg pe obraji. Ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis în aceste momente?

Oana Lis, soția lui Viorel Lis și o persoană foarte activă în mediul online, nu și-a mai putut controla lacrimile și a izbucnit în plâns.

Vedeta a ținut să împărtășească aceste momente mai puțin plăcute și cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Ce a făcut-o pe Oana Lis să plângă

Oana Lis nu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns într-o astfel de stare, însă tot ce știm e că a avut o „repriză bună de plâns”.

„După o repriză bună de plâns. Ufff. O femeie poate fii puternică și vulnerabilă în același timp. Plângi, urli, cazi puțin și te ridici pentru că viața e o luptă. Dar după ploaie, vine soarele....Amin,” a scris Oana Lis la postarea de pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Fără să vreau m-am îndrăgostit”. Dezvăluire neașteptată făcută de Oana Lis. Pentru cine simte fluturi în stomac soția lui Viorel Lis și cum va reacționa fostul edil

View this post on Instagram

A post shared by Oana Lis (@oanalis1)

Oana Lis, în pragul disperării. Vedeta vinde lucruri din casă pentru bani

Oana și Viorel traversează o perioadă dificilă, întrucât problemele de sănătate ale fostului edil se agravează pe zi ce trece.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vedeta și-a anunțat de curând fanii că va începe să vândă din lucruri pentru a face rost de mai mulți bani.

Citește și: Ce se întâmplă cu Viorel Lis în aceste momente. Oana Lis se teme pentru viața soțului său: „Să vezi cum îmi tremură mâinile”

„Am nevoie să mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați- mi niște idei please cu ce să mai vând”, a scris soția lui Viorel Lis, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

„Să știți că dacă nu aveam nevoie pentru ceva chiar fff important...nu mă umileam online...pfff”, a fost răspunsul oferit de Oana Lis unui internaut.

Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, însă mereu încearcă să rămână optimist și plin de haz.

„În afară de cap, corp, picioare, eu sunt bine. Nu mă doare nimic altceva.

Problemele mele de sănătate sunt de mult, de vreo 10 ani, de când am diabet.

S-au accentuat niște crize care au dus la paralizie și a fost în două etape, una acum doi ani. S-a scurs o durere din coloană în picioare și n-am mai putut să merg bine.

A doua a fost anul trecut, în vară, când am fost la mare și a apărut o durere cumplită. De atunci nu am mai putut să merg”, a spus Viorel Lis într-un interviu la „Fiță cu Adiță”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!