Feriha va juca in Suleyman Magnificul! HAZAL KAYA a confirmat ca va face parte din distributia serialului

31 oct 2013
Actrita in varsta de 23 de ani a confirmat ca va juca in ultima serie a serialului Suleyman Magnificul.

Hazal Kaya nu a dezvaluit inca si ce rol va interpreta in serialul de succes turcesc, insa presa tabloida din Turcia ar fi aflat ca mignona actrita va da viata unei cadane de care printul Mustafa se va indragosti nebuneste.

Deocamdata pe Hazal Kaya o puteti urmari in serialul Feriha unde joaca alaturi de Vahide Godrum, actrita ca va interpreta rolul sultanei mama in seria a patra a serialului Suleyman Magnificul.

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuieste in Istanbul, impreuna cu parintii si cei doi frati ai sai. Ea provine dintr-o familie saraca, dar invata foarte bine si are ambitii mari. Tatal ei, RızaYılmaz (Metin Çekmez), este portar in Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este menajera.

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Cine este femeia care a stat tot timpul langa mama Ilenei Ciuculete la parastasul de 40 de zile! Nimeni nu a recunoscut-o
Cine este femeia care a stat tot timpul langa mama Ilenei Ciuculete la parastasul de 40 de zile! Nimeni nu a recunoscut-o
X