Erkan Petekkaya: “In zilele noastre, cea mai raspandita boala e singuratatea…”

Author: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Actorul care il interpreteaza pe Riza in serialul “Dila”, de la Kanal D, se declara implinit pentru ca face parte dintr-o familie foarte numeroasa.

In zilele noastre, cea mai raspandita boala este singuratea. Sunt fericit ca am o familie mare, ma inteleg extraordinar cu toti, cu fratii mei, dar si cu verisorii mei, 16 la numar, pe care ii consider tot fratii mei. Ne reunim destul de des si luam pranzul sau cina impreuna, cu multe povesti, muzica, voie buna, asa cum vezi ca se intampla in familiile siciliene ”.

Intrebat daca fiul sau, Canon Cem, va merge pe urmele sale in ceea ce priveste cariera, Erkan Petekkaya a spus ca si-ar dori pentru acesta o cariera de fotbalist.

Va fi alegerea lui daca sa devina sau nu actor, dar trebuie sa ia in calcul ca e o profesie foarte dificila care te poate face si foarte nefericit, daca nu reusesti sa te afirmi.  Si sunt foarte putini cei care reusesc; pentru ca trebuie sa se indeplineasca mai multe criterii: sa te nimeresti la locul potrivit, la timpul potrivit, sa ai norocul sa dai peste un regizor care sa stie sa te puna in valoare, sa ai continuitate in munca ta.

Nu mi-as dori ca fiul meu sa fie implicat intr-o competitie din care invingatori ies doar cativa … Sa devina fotbalist m-ar face fericit doar pe mine, asa ca ii las libertatea sa aleaga ce il face pe el implinit
”, a  spus actorul.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe Erkan Petekkaya il puteti urmari de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, in serialul “Dila”, interpretand personajul principal masculin, R i za.

##VIDEO138236##

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!