Elena Udrea vorbeste pentru prima data public despre relatia ei de dragoste cu Valentin. Politicianul isi doreste un copil

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:33

Se simte atat de implinita, incat isi doreste un copil! Urmarisi un interviu un exclusivitate!

In rochie lunga de vara, cu un costum de baie pe dedesubt si aranjata pana la cel mai mic detaliu!
Asa a venit Elena Udrea la intalnirea cu echipa Stirilor Kanal D, pentru primul interviu acordat unei televiziuni dupa ce a iesit din arest!

De trei saptamani se bucura de o libertate controlata-poate dormi acasa, pe perna ei, sau poate pleca in vacanta.
Dar, chiar daca acum este la Mamaia, cazata intr-o locatie exclusivista, dimineata tot isi mai aduce aminte de celula din puscarie.



„M-am trezit la 6, intr-o liniste totala, nu s-au tras zavoare, nu eram obligata sa ma spal si sa stau drepti la apel si am mai vorbt si cu alte persoane care imi spuneau ca aud zgomotul zavoarelor”.

Trece repede peste acest moment caci, spune ea, destinul ii zambeste din nou!  Iubeste si este iubita! „Relatia exista, e o relatie care dureaza de ceva timp, am spus ca viata mea privata chiar vreau sa o tin departe de subiectele pe care le dezbat public”.

Gurile rele spun ca Elena Udrea si-ar fi inventat aceasta relatie de amor, dar cea mai cunoscuta blonda din politica romaneasca arunca bomba: „Este o relatie de care ma bucur, este o relatie mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit alaturi de mine.”

Valentin este barbatul care a asteptat-o acasa cand a iesit din arest si omul alaturi de care Elena Udrea isi vede implinit cel mai mare vis!

Si, daca deocamdata nu ne da vesti ca va deveni mamica, Elena Udrea face repetitii cu finutele ei! Le-a adus la mare si isi petrece tot timpul cu ele!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Atenta sa nu fie filmata de paparazzi, Elena Udrea nu se arata inca in costumul de baie.Pe

plaja, Elena Udrea sta in pantaloni scurti si incearca sa se ascunda sub ochelarii de soare, dar chiar si asa toata lumea o recunoaste!
Si daca in celula nu putea sa faca miscare, acum  recupereaza!

Paleta de badminton este, insa, greu de manuit, de cea care, pana mai ieri, juca volei pe plaja si facea gimnastica in parc.

Sonia si Daria vor ramane alaturi de nasa lor toata saptamana.

Asa ca Elena Udrea are timp sa se obisnuiasca cu rolul  de viitoare mamica! Ramane de vazut ce ii rezerva viata Elenei Udrea! Cert este ca, acum, se bucura din plin de ea!