CUTREMURATOR! A decis ca nu mai vrea sa traiasca la doar 14 ani! Motivul te va lasa FARA CUVINTE!

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:32

Jade Stringer, o eleva in varsta de 14 ani a fost gasita de catre tatal ei mai mult moarta decat vie in dormitor, dupa ce a incercat sa se spanzure.

Motivul pentru care aceata a recurs la un asemenea gest este bizar. Colegii ei, gelosi pe popularitea ei dar mai ales pentru faptul ca Jade era foarte frumoasa, au impins-o catre un gest necugetat.  

Dupa 6 zile de la acesta tentativa, Jade si-a pierdut viata. Prietenii ei sustin faptul ca in ultimele luni, Jade a trecut prin clipe groaznice in care colegii ei au incercat din rasputeri sa o intimideze.

Din nefericire, prin comportamentul lor au reusit cu siguranta mai mult decat si-au dorit.

In plus, Jade a fost pedepsita de parintii ei care i-au confiscat telefonul mobil, pe motiv ca il folosea in exces in ultima perioada.

Dupa ce tatal ei a gasit-o inconstienta, tanara a fost dusa de urgenta la spital unde s-a stins din viata dupa aproape o saptamana, timp in care a fost conectata la aparate.


Prietenii adolescentei au postat pe conturilor personale de Facebook si Twitter omagii aduse tinerei, sustinand ca Jade a fost hartuita si agresata de numerosi tineri invidiosi ce i-au determinat acest final tragic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!