Confruntarea internationala Romania – Grecia – Turcia a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane si jumatate de fani. Kanal D, lider de piata pe toate targeturile

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 06 mar 2018, 12:07

Kanal D si-a mentinut pozitia de lider de piata, in Prime Time, si aseara, cu cel mai iubit show concurs, “Exatlon”.

Pe parcursul celor trei ore de difuzare, in editia de aseara, care le-a oferit telespectatorilor bucuria jocurilor sportive in confruntarea celor trei natiuni, Romania, Grecia si Turcia, dar si duelul intre Razboinici si Faimosi pentru imunitate, peste doua milioane de fani au urmarit cu sufletul la gura fiecare minut al competitiei sportive televizate. 

Luni, in intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost lider absolut de audienta, pe toate segmentele de public monitorizate.

Statia a inregistrat 12,0% rating si 23,9% cota de piata, pe targetul National, 8,7% rating si 19,9% cota de piata, pe targetul Comercial, si 8,9% rating si 18,0% cota de piata, in randul populatiei de la orase. 

Interesul sporit pentru “Exatlon”, in randul telespectatorilor din Romania, s-a regasit in cifrele de audienta inregistrate, la nivelul populatiei din intreaga tara, diferenta numarului celor care urmareau Kanal D si urmatorul clasat in topul audientelor a fost uriasa – peste jumatate de milion in fiecare minut al difuzarii. 

In minutul de aur, atins la 21:33, peste doua milioane si jumatate (2.547.000) de romani urmareau cu sufletul la gura duelul sportiv intre Ionut, de la Razboinici, si Vladimir Draghia, de la Faimosi, momentul culimand cu victoria lui Vladimir. 

In editia de astazi “Exatlon”, difuzata la ora 19:45, telespectatorii vor putea afla cine dintre cei trei nominalizati – Alex Moraru, Alina si Lupu – va parasi competitia. 

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!