Cine este românul care a murit pe autostrada Sebeș-Deva. Andrei era șofer de TIR și avea doi copii

Author: Lavinia Medrea

Cine este românul care și-a pierdut viața pe autostrada Sebeș-Deva

Sursa: Facebook Ferencz József - Soferi 3.5 tone. Doar de 3.5 tone

Andrei, un tânăr șofer de TIR, a murit miercuri, 15 martie 2023, pe autostrada Sebeș-deva, într-o parcare de la kilometrul 341.

Un tânăr șofer de TIR și-a pierdut viața, acum două zile, pe autostrada Sebeș – Deva. Medicii ajunși la locul incidentului nu au mai putut face nimic pentru Andrei, în ciuda eforturilor de a-l resuscita. 

Cine este românul care și-a pierdut viața pe autostrada Sebeș-Deva

„Stimați Colegi de Suferință dacă (re)cunoaște cineva acest Nr. de Înmatriculare CT*****/ CT*****.

Șoferul de TIR este în stop cardio-respirator, cadrele medicale încearcă resuscitarea. Anunțați familia/ angajatorul. — la Autostrada A1 Deva – Sibiu 341 Km”, a transmis un șofer de camion, pe rețelele de socializare.

Din păcate, Andrei a murit și a lăsat în urma lui doi copii mici. 

Citește și: Cine este tânărul care a fost găsit mort, după două zile de dispariție, într-o pădure din Cluj. Era IT-ist și lucra de acasă

„A plecat in ultima cursă, drum lin spre cer”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace!! Condoleanțe familiei, Dumnezeu să le ajute să poată trece peste aceasta grea încercare!!”, „Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Atât de tânăr; condoleanțe familiei!”, „Doamne ferește, așa tânăr, ce o fi pățit săracul? Dumnezeu sa-l ierte si sa-i intareasca familia. Foarte trist !” , sunt câteva dintre mesajele transmise de internauți, în memoria lui Andrei. 

Doi bărbați au murit după ce au intrat puternic într-un tir pe drumul morții E85

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Doi bucureșteni au intrat într-un TIR în zona Dumbrăveni, Vrancea. Ambii au murit în accidentul care a avut loc pe drumul morții E85. Alţi doi bărbaţi, care se aflau în același autoturism, au ajuns la spital grav răniți.  

În urma impactului puternic, TIR-ul a ajuns pe câmp, iar mașina s-a răsturnat în șanț. Şoferul mașinii, în vârstă de 71 de ani, și unul dintre pasagerii din spate, în vârstă de 49 de ani, au murit pe loc. Conducătorul TIR-ului a scăpat fără răni.

Citește și: „I-a luat exact în trecere”. O șoferiță a lovit două persoane pe o trecere de pietoni din Iași. Victimele au fost aruncate la câțiva metri distanță

Circulația pe sensul de mers Buzău-Focșani a fost desfășurată pe o singură bandă și a fost reluată complet după aproape două ore. 

Drumul morții E85 este singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi este în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere, numărul crucilor victimelor fiind mai mare decât cel al bornelor kilometrice. 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!