„I-a luat exact în trecere”. O șoferiță a lovit două persoane pe o trecere de pietoni din Iași. Victimele au fost aruncate la câțiva metri distanță

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 mar 2023, 16:21

Apelul la 112 a fost efectuat de către un alt șofer, care a asistat la cele întâmplate

Sursa: Observatornews.ro

O șoferiță, care călcase prea mult pedala de accelerație, a creat un accident rutier de proporții, în Iași. Doi oameni au fost loviți chiar pe trecere și aruncați la câțiva metri distanță.

Doi oameni au fost loviți în plin,

în timp ce se aflau pe o trecere din pietoni, în Iași, de o șoferiță mult prea grăbită. Martorii sunt șocați de cele întâmplate.

O șoferiță a lovit două persoane, chiar pe o trecere de pietoni, în Iași

O șoferiță grăbită a lovit în plin doi pietoni care traversau regulamentar, pe trecerea de pietoni. Impactul a fost unul extrem de puternic, iar aceștia au fost aruncați la câțiva

metri distanță, pe caldarâm.

Apelul la 112 a fost efectuat de către un alt șofer, care a asistat la cele întâmplate. Totul s-a întâmplat, într-o intersecție foarte circulată, la scurt timp după ce cele două persoane au pus piciorul pe trecerea de pietoni.

„Oricum, distanţa de la trecerea de pietoni la maşină nu-i mare, înseamnă că i-a luat exact în trecere. Eram la diferenţă de 10 metri.

Când am întors capul, doar am văzut cum i-a luat. Direct”, a spus un martor, conform observatornews.ro.

Citește și: O femeie însărcinată a murit într-un accident rutier, în Arad, după ce rămăsese încarcerată. Un copil a fost dus la spital cu un elicopter SMURD

Femeia care se afla la volan s-a ales cu dosar penal și, din fericire, cei doi pietoni nu au

suferit răni grave. Mai mult decât atât, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest și a reieșit faptul că nu consumase băuturi alcoolice.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Șoferul care a lovit șase copii pe trecerea de pietoni, în Petroșani, a fost trimis în judecată

Pe data de 21 decembrie, un băiat teribilist, care nu avea nici permis de conducere,  a lovit șase copii care traversau regulamentar pe o trecere de pietoni. Unul dintre ei s-a stins, iar vinovatul riscă să petreacă trei decenii în spatele gratiilor.

După ce a lovit copiii, șoferul de doar 19 ani a fugit de la fața locului, dar a fost prins la doar câțiva kilometri distanță, iar acuzațiile care i se aduc nu sunt deloc puține. Pe lângă problemele tehnice pe care le avea mașina, acesta se afla în stare de ebrietate și a considerat că nu este nicio problemă să circule cu o viteză de 135 de km pe oră.

Ora de vară 2023: Când se schimbă ora în România? Afl[ cum trebuie să fixăm ceasurile pe 26 martie

Citește și: Cum s-a produs accidentul aviatic din Suceava. Declarațiile oficiale ale companiei de zbor

În momentul impactului, acesta avea 115-116 km pe oră, totul având loc la puțin timp după ora 22:00. Copiii se întorceau de la o petrecere, dar distracția s-a terminat cu îngrijiri medicale. Unul dintre copii a murit la doar o zi după incident, în ciuda eforturilor medicilor.

 

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.