Cum s-a produs atacul din biserica din Hamburg. Criminalul și-ar fi luat viața, după ce a ucis mai multe persoane

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mar 2023, 15:10

Nu se știe cu exactitate numărul victimelor, dar ar fi vorba de șapte persoane decedate și opt persoane rănite

Sursa: Observatornews.ro

Mai multe persoane și-au pierdut viața, într-un locaș de cult din Hamburg. Câteva persoane au fost rănite și, după ce a făcut prăpăd, criminalul s-ar fi sinucis

Un bărbat a omorât mai multe persoane, într-o biserică din

Hamburg, lăcașul de cult fiind cunoscut sub numele de Martorii lui Iehova. Poliția nu a spus care este numărul victimelor, dar, printre ele, se află și răniți.

Mai multe persoane au fost omorâte, într-o biserică din Hamburg

Un adevărat masacru a avut loc în lăcașul de cult, unde un bărbat a deschis focul de armă. Nu se știe cu exactitate numărul victimelor, dar ar fi vorba de șapte

persoane decedate și opt persoane rănite, susține presa din Germania.

Mai mult decât atât, o altă informație neconfirmată este aceea că agresorul s-ar afla și el printre victime, deoarece și-a pus capăt zilelor, după ce a îndreptat arma spre tot ceea ce i-a ieșit în cale.

Anchetatorii sunt de părere că atacul a fost început din cauza unui acces de nebunie. Incidentul a avut loc ieri, 9 martie, în jurul

orei 21:00, în Sala Regatului. Lăcașul de cult este situat în nordul portului Hamburg.

Citește și: „Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine”. Două tinere din Italia au murit, după ce mașina în care se aflau cu iubiții lor a intrat într-un copac

În momentul atacului, zeci de persoane se aflau în acea clădire și nu se știe dacă, atunci, avea loc vreo

slujbă sau doar era o întâlnire între mai multe persoane. Conform martorilor, au avut loc patru serii de împușcături.

„La început, nici nu mi-am dat seama ce se întâmpla. Am început să filmez cu telefonul şi doar prin obiectiv mi-am dat seama că trăgea cineva cu arma, în sediul Martorilor lui Iehova”, a spus unul dintre ei.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Victimele, vii sau decedate, toate într-o baltă de sânge

Vecinii au sunat imediat autoritățile, care s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului, dar, în tot acest timp, mai multe persoane zăceau într-o baltă de sânge. În timp ce încercau să scoată răniții din biserică, s-a mai auzit o împușcătură, cea care a fost și ultima dintre toate.

Citește și: „A murit din dragoste” pe mormântul soției sale, când a mers să depună flori. Un bărbat de 84 de ani din Italia nu a putut suporta moartea soției sale

Un elicopter a survolat zona, iar oamenii au fost rugați să rămână în case, deoarece situația era una „extrem de periculoasă”, crezându-se că ucigașul sau complicii lui sunt liberi. Ulterior, poliția a declarat că că vinovatul s-ar număra printre cei morți.

Cine este Andreea, noua concurentă din Casa iubirii? „Zici ca e Nicoleta cu tatuaje” Iată cine este băiatul pe care îl place și pe care l-a chemat în camera roșie! Cum a reacționat actuala lui parteneră!

„Nu avem vreun indiciu că făptașul ar fi fugit, ci, mai degrabă, avem indicii că făptașul se află, încă, în incintă și, probabil, este unul dintre cei decedați, a transmis un polițist.

Primarul din Hamburg a transmis mesaje de condoleanțe familiilor persoanelor decedate, în timp ce a promis că va rezolva acest caz, pentru a se face dreptate.

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?