I-ar fi dat cu ciocanul în cap și l-a lăsat să moră în agonie, pe stradă. Un bărbat din Sibiu, om al străzii, ucis de un alt om fără adăpost

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mar 2023, 14:26

După câteva ore, poliția a reușit să îl identifice pe criminal

Sursa: Captură video

Presupusul vinovat de crimă are 68 de ani și, conform surselor din anchetă, a fost arestat. Bărbatul ucis ar fi fost lovit cu un ciocan în cap și lăsat să moară pe stradă.

Miercuri, 8 martie, pe o stradă din Sibiu, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Acesta murise în apropierea unei case, iar o anchetă a fost deschisă, pentru a se afla toate detaliile cazului.

Bărbatul găsit mort pe o stradă din Sibiu ar fi fost lovit în cap cu un ciocan

Conform oradesibiu.ro, victima avea 51 de ani și locuia în Sibiu.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în apropierea unei case părăsite din oraș, iar vinovat pentru cele întâmplate ar fi fost un amic cu care avusese o discuție aprinsă pe data de 6 martie.

Orbit de nervi, acesta l-ar fi lovit cu un ciocan în cap, până în momentul în care a intrat într-o stare de inconștiență. După câteva ore, poliția a reușit să îl identifice pe criminal și a fost reținut, fiind arestat preventiv.

În momentul în care apelul la 112 a fost efectuat, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au fost nevoite să declare decesul. Mai mult decât atât, atât victima, cât și agresorul erau oameni fără adăpost, iar casa părăsită lângă care a fost găsit decedat era și cea în care se adăposteau.

Citește și: „Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine”. Două tinere din Italia au murit, după ce mașina în care se aflau cu iubiții lor a intrat într-un copac

Criminalul are 68 de ani, iar cazul a fost preluat de către Tribunalul Sibiu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doi oameni ai străzii s-au luat la bătaie

Doi oameni ai străzii din Botoșani s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a decedat. Incidentul a avut loc în urmă cu mai puțin de două luni, fiind implicați un bărbat în vârstă de 41 de ani și unul de 46 de ani, cel care a și fost victimă.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului, fiind nevoite să constate decesul acestuia. De asemenea, bărbatul de 41 de ani a fost cercetat pentru loviri cauzatoare de moarte și a fost internat la Psihiatrie.

„În urma deplasării la locul indicat de apelantă, a fost identificat pe sol un bărbat, de 41 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului.

Ulterior, echipajul de ambulanță solicitat să intervină a constatat decesul acestuia.

Citește și: Două avioane militare s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit pe o stradă din Roma. Nu există supraviețuitori

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, a fost identificată și se află în custodia polițiștilor”, a declarat agentul principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Botoşani, conform stiri.botosani.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!