Cine este tânărul care a fost găsit mort, după două zile de dispariție, într-o pădure din Cluj. Era IT-ist și lucra de acasă

Author: Lavinia Medrea

Cine este tânărul care a fost găsit mort, după două zile de dispariție, într-o pădure din Cluj

Sursa: Facebook Caini de Salvare Transilvania (C.S.T.) - colaj Kanal D

Un tânăr de 28 de ani din Bihor a fost găsit mort într-o pădure din Cluj, la două zile după ce dispăruse.

Un tânăr în vârstă de doar 28 de

ani, originar din Bihor, a fost găsit mort într-o pădure, aproape de Cluj-Napoca, la două zile după ce dispăruse de acasă.

Cine este tânărul care a fost găsit mort într-o pădure din Cluj

Tânărul locuia singur în apropiere de Cluj-Napoca, era IT-ist și lucra de acasă. Pentru că familia nu mai reușea să intre în contact cu el, a decis să anunțe poliția. 

Mai multe echipe de jandarmi, polițiști, localnici și voluntari de la o asociație au pornit în căutarea tânărului cu câini de căutare.

Citește și: Rudel Obreja urmează să fie condus pe ultimul drum. Familia „lordului boxului”, acuzații grave înainte de înmormântare

Patrupezii au preluat probe de miros din casă și i-au dus pe anchetatori direct la cadavrul bărbatului. Bihoreanul a

fost găsit mort lângă localitatea Casele Micești, la aproape 700 de metri depărtare de locuința sa. 

Corpul neînsuflețit al tânărului bihorean a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei, iar Poliția continuă cercetările în cazul morții lui. În caz, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se iau mai multe ipoteze în cazul morții tânărului, dar trebuie analizat, prima dată, raportul medico-legal. 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Un bărbat a murit ars de viu în centrul istoric din Oradea

În cursul serii de ieri, în centrul istoric al municipiului Oradea, un bărbat a murit carbonizat. Un martor a sunat la 112 imediat ce a văzut omul cuprins de flăcări. 

Bărbatul care a ars de viu era un om fără adăpost. Pompierii deplasați la locul incidentului au reușit să stingă focul, dar nu au reușit să salveze și victima, din păcate. Criminaliștii încearcă să-l identifice pe bărbat și să descopere circumstanțele în care a avut loc decesul. 

Martorul a sunat la 112 în jurul orei 18:30 anunțând că, într-un gang dintre blocuri, unde se află mai multe garaje, un bărbat a fost cuprins de flăcări.

Citește și: „I-a luat exact în trecere”. O șoferiță a lovit două persoane pe o trecere de pietoni din Iași. Victimele au fost aruncate la câțiva metri distanță

Cine este românul care a murit după ce a intrat cu mașina într-un zid de beton. Bărbatul avea doar 32 de ani și doi copii

„Am fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu produs la o presupusă baracă din gangul unui bloc. În momentul sosirii la faţa locului, s-a constatat că o persoană era în flăcări”, a declarat Maior Horia Cheregi, ISU Crișana-Bihor.

Cadavrul a fost dus la IML pentru necropsie, urmând ca medicii să stabilească dacă victima a fost arsă intenționat, dacă s-a folosit combustibil sau dacă a fost doar un accident, fiind vorba de o zonă frecventată de persoane fără adăpost. 

„Pe timp de zi, când vin la piaţă, îi văd în zona acestui copac. Sunt vreo 2-3, aşa. Mai beau, mai mănâncă, se mai întind pe jos. Şi în zona aceasta de parcare, într-adevăr. Seara nu au unde să se adăpostească şi cred că poate mai dorm”, a declarat un martor.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.