Cine este bărbatul care a murit ars de viu în centrul istoric din Oradea. Victima nu a putut fi salvată la timp

Author: Lavinia Medrea

Cine este bărbatul care a murit ars de viu în centrul istoric din Oradea

Sursa: Pixabay/ebihoreanul.ro - colaj Kanal D

Ieri seară, în centrul istoric din Oradea, un bărbat a murit ars de viu, printre blocuri.

În cursul serii de ieri, în centrul istoric

al municipiului Oradea, un bărbat a murit carbonizat. Un martor a sunat la 112 imediat ce a văzut omul cuprins de flăcări. 

Cine este bărbatul care a murit ars de viu în centrul istoric din Oradea

Bărbatul care a ars de viu era un om fără adăpost. Pompierii deplasați la locul incidentului au reușit să stingă focul, dar nu au reușit să salveze și victima,

din păcate. Criminaliștii încearcă să-l identifice pe bărbat și să descopere circumstanțele în care a avut loc decesul. 

Martorul a sunat la 112 în jurul orei 18:30 anunțând că, într-un gang dintre blocuri, unde se află mai multe garaje, un bărbat a fost cuprins de flăcări.

Citește și: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc

„Am fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu produs la o presupusă baracă din gangul unui bloc. În momentul sosirii la faţa locului, s-a constatat că o persoană era în flăcări”, a declarat Maior Horia Cheregi, ISU Crișana-Bihor.

Cadavrul a fost dus la IML pentru necropsie, urmând ca medicii să stabilească dacă victima a fost arsă intenționat, dacă s-a folosit combustibil sau dacă a fost doar un accident, fiind

vorba de o zonă frecventată de persoane fără adăpost. 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Citește și: Compostarea cadavrelor umane a fost aprobată. Rudele defunctului pot înlocui clasica înmormântare cu această variantă

„Pe timp de zi, când vin la piaţă, îi văd în zona acestui copac. Sunt vreo 2-3, aşa. Mai beau, mai mănâncă, se mai întind pe jos. Şi în zona aceasta de parcare, într-adevăr. Seara nu au unde să se adăpostească şi cred că poate mai dorm”, a declarat un martor.

Cine este bărbatul care a fost găsit carbonizat în Ilfov

Accident teribil pe Șoseaua de Centură a Capitalei. Un șofer și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a lovit violent de o cisternă!

Un bărbat carbonizat a fost găsit pe un câmp din județul Ilfov, după ce un locuitor a anunțat autoritățile. După aproximativ patru ore de căutări la locul incidentului, criminaliștii au recoltat rămășițele corpului victimei și le-au dus la Serviciul de Medicină Legală.

Conform unor surse, se pare că victima este un paznic care se ocupa cu casele din apropiere. Anchetatorii iau în calcul inclusiv o sinucidere, și nu doar o crimă. 

„La data de 19 decembrie, în jurul orei 14,52, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe câmp, în apropierea localităţii Domneşti, se află o persoană arsă, carbonizată”, a anunțat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.