Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc

Author: Alina Petre
Actualizat: 07 feb 2023, 20:42

Gicuţă din Apărători, un cunoscut manelist

Noi detalii ies la iveală în cazul incidentului care s-a produs, luni dimineața, în Capitală. Cântărețul de manele Gicuță din Apărători și-a bagat iubita în portbagajul mașinii și i-a dat foc.

Gicuță din Apărători a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a răpit iubita, luni dimineața, a pus-o în portbagajul mașinii și a încercat să îi dea foc.

Citește și: Cine este tânăra care şi-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o pentru a-și înscena propria moarte

Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc

Luni dimineață, în jurul orei 04:40, Gicuță din Apărători a avut o ceartă cu iubita lui, pe baza unei datorii de 1.500

de lei.

Conflictul a luat o întorsătură neașteptată așa că bărbatul, pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, a forțat-o pe tânără să intre în portbagajul mașinii, a condus până pe un câmp din apropierea Capitalei și a i-a dat foc. 

Femeia a reușit să sune la numărul de urgență 112 și din fericire, oamenii legii au reușit să o găsească la timp.

"Deși era foarte speriată, femeia a reușit totuși să ofere detalii relevante despre situația în care se afla", a precizat STS.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Între timp, chiar dacă a fost la un pas să moară carbonizată, femeia a decis să-și retragă plângerea.

Nu este prima dată când femeia face acest gest, chiar înainte de izbucnirea scandalului care a dus la incidentul violent, tânăra abia renunţase la ordinul de protecţie.

În urma evenimentului de luni, femeia a depus o plângere penală împotriva manelistului care o teroriza, dar la scurt timp și-a retras acuzațiile.

Cine este manelistul care şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc

Cum a fost salvată femeia

"În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziției telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, pe baza informațiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de către dispeceratul Poliției. Astfel, echipajele de intervenție au putut identifica zona și au reușit să ajungă în timp util la victimă”, a explicat Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Citește și: Cine este manelistul care şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc

 

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!