Lacrimi și durere pentru românul care și-a pierdut viața în Filipine. Ce mesaje de condoleanțe au apărut pentru tânărul de doar 35 ani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 dec 2023, 01:50

Ce mesaje de condoleanțe au apărut pentru tânărul de doar 35 ani

Sursa: Facebook Danacica Alexandru Valentin

Un român din Gorj a murit în Filipine, lăsând în urmă o soție și doi copii.

Românul care a murit în Filipine, acolo unde locuia alături de soția lui și de cei doi copii, a fost repatriat și va fi înmormântat creștinește azi, 14 martie 2023.

Lacrimi și durere pentru românul care și-a pierdut viața în Filipine

Alexandru Valentin Dănăcică a murit la vârsta de doar 35 de ani din cauza unor probleme de sănătate apărute din pricina kilogramelor în plus.

Pentru a putea plăti suma de 10.000 de euro pe repatriere, familia lui Alexandru a făcut un apel de ajutor pe rețelele de socializare.

Citește și: Motivul pentru care Rudel Obreja a murit. De ce boală groaznică suferea: „O boală destul de cruntă”

„O repatriere care a necesitat multă răbdare este pe cale sa se încheie! Filipine-Romania (via Budapesta).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Slujba de înmormântare va avea loc pe data de 14.03.2023, ora 12:00!”, a anunțat Remus Săpun, patronul unei firme de pompe funebre din județul Gorj.

Ce mesaje de condoleanțe au apărut pentru tânărul de doar 35 ani

„Mulțumim domnului Remus Săpun, administratorul REM Funerare, pentru implicarea în acest caz. Noi ne-am făcut doar datoria față de un cetățean al municipiului Târgu Jiu. Eforturile au fost depuse de societatea menționată mai sus, cu care am colaborat foarte bine pentru repatrierea trupului lui Dănăcică Alexandru Valentin.

Am putut veni astfel în sprijinul familiei îndurerate, pentru că repatrierea unei persoane decedate în Filipine nu este tocmai ușoară.”

, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Citește și: Un copil de trei ani din Texas și-a împușcat mortal sora cu un an mai mare. Adulții aflați în casă credeau că unul din ei supraveghează copiii

„A plecat prea devreme, lăsând în urma numai tristețe și durere. Sincere Condoleanțe familiei.

Vă spun cu mare tristețe, a plecat dintre noi Dănăcică Alexandru Valentin, la o vârstă foarte tânără.

Corpul neînsuflețit se află în Filipine. Repatrierea în România costă 10.000 euro. Părintii fac eforturi foarte mari pentru a-l aduce în țară și ne-am gândit că fiecare dintre voi care îl cunoașteți, dar și oameni cu suflet bun, puteți contribui cu cât vă lasă inima. Orice ajutor bănesc este binevenit. Vă las mai jos detaliile bancare ale tatălui, celor ce vă lasă inima să dați o mână de ajutor părinților să-și aducă unicul copil acasă.
Să fiți binecuvântați, Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline tristețea cumplită a părinților! Iban-ul tatălui: RO53INGB0000999910917501. Nume: llarie Dănăcică”
, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!