"Nu se poate așa ceva, cum să moară, Doamne?" Bianca, o tânără asistentă din Galați a murit, după ce a fost aruncată în afara mașinii și prinsă sub autovehicul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 mar 2023, 08:55

O tânără de doar 25 de ani din Galați a murit într-un mod violent, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, iar ea a fost aruncată în afara autovehiculului. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

O fată de 25 de ani și-a pierdut viața în

urma unui accident care a avut loc în Galați, între localitatea Piscu și localitatea Vameș. Bianca a pierdut controlul volanului și, în doar câteva clipe, a ieșit de pa partea carosabilă.

O tânără și-a pierdut viața în urma unui accident care a avut loc, în Galați

Conform IPJ Galați, fata era cea care conducea mașina și, într-o clipă, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă.

Autovehiculul s-a răsturnat, iar tânăra a fost aruncată în afara mașinii, ajungând prinsă sub cupola autoturismului.

Potrivit sursei menționate anterior, accidentul a avut loc pe data de 12 martie, iar apelul la 112 a fost efectuat la ora 19:20. În aceeași mașină, se mai afla un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a scăpat nevătămat.

Personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Galați i-a acordat tinerei primul ajutor,

dar, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat și a trebuit să fie constatat decesul tinerei.

Citește și: „Câine rău!”. Un băiat de 12 ani din Bacău a fost închis într-o cușcă, de alți trei colegi

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru a se stabili, cu exactitate, împrejurările în care incidentul s-a produs.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Un bărbat din județul Galați a furat un microbuz

Un bărbat din județul Galați, aflat în stare de ebrietate, a furat un microbuz din autogara din Tecuri, în timpul nopții. Incidentul a avut loc duminică, 12 martie, și a fost prins și reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Conform IPG Galați, toate echipajele de poliție au fost mobilizate, pentru ca autovehiculul să poată fi identificat. Microbuzul a fost găsit abandonat pe ruta ocolitoare a municipiului Tecuci. La 300 de metri distanță, a fost găsită și persoana bănuită de furt, un bărbat în vârstă de 36 de ani.

Acesta este din satul Malu Alb, comuna Drăgănești, județul Galați și a fost găsit deplasându-se pe jos, spre localitatea Cosmești. Acesta a fost transportat la o unitate medicală, pentru a-i fi preluate probe biologice, după ce a reieșit că avea o alcoolemie de 1,21 mg/l.

Cutremur în România, vineri. Ce magnitudine a avut și unde s-a produs seismul

Citește și: Tragedie evitată la secundă! Un tren care transporta mai multe autoturisme a deraiat de pe șine. S-a activat planul roșu de intervenție

În momentul în care microbuzul a fost furat, acesta era neasigurat, fără niciun pasager în el, dar cu cheile în contact. După ce bărbatul care l-a furat a fost audiat, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunere de luare a măsurilor preventive.