Auzea zgomote ciudate in timp ce facea dus, asa ca a oprit apa pentru a vedea ce se intampla. A INCREMENIT cand a deschis usile cabinei de dus si a vazut ce era in toaleta

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:24

Un barbat din Ucraina a trait sperietura vietii lui intr-o seara care parea a fi ca oricare alta.

Rostislav Buryak, in varsta de 32 de ani, povesteste ca facea dus cand, la un moment dat, a auzit zgomote ciudate in baie. Pentru ca a vazut ca acestea se repeta si nu dispar, s-a hotarat sa verifice despre ce este vorba.

A inchis apa si a deschis usile cabinei de dus, moment in care a observat ca in incapere era un liliac. Dupa ce animalul s-a lovit usor de fata lui si s-a ascuns in spatele unui raft, barbatul a iesit rapid din baie si a lasat geamul deschis peste noapte, sperand ca liliacul va iesi.



Dimineata, cand a verificat ce s-a intamplat, a avut un soc: l-a gasit inecat in interiorul vasului de toaleta. Dupa ce si-a revenit din sperietura i-a facut o fotografie, dupa care i-a aruncat cadavrul la gunoi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!