Gabriela Cristea: "Eu sunt mai copilaroasa, iar Tavi e mai matur!". Iata ce sfaturi a dat prezentatoarea TV unei concurente pentru a-si alege pretendentul

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Incercand sa o determine pe concurenta aflata la paravan, sa accepte diferenta de varsta dintre ea si cel sosit sa o cunoasca, Gabriela Cristea a marturisit ca intre ea si sotul ei este o diferenta de varsta considerabila, dar acest lucru nu le-a afectat deloc relatia.

Auzind dorinta Patriciei, de a-si gasi neaparat un barbat mai matur decat ea, l-a starnit pe Tavi sa intervina in discutia de la paravan si sa o sfatuiasca pe concurenta sa mai cantareasca lucrurile si sa nu se pripeasca in a lua o decizie.

De aceeasi parere a fost si Gabriela Cristea, care i-a spus Patriciei ca diferenta de varsta dintre parteneri nu trebuie sa constituie un impediment in formarea unui cuplu reusit.

Prezentatoarea TV a subliniat ca nu a tinut cont niciodata de acest lucru, ci si-a intemeiat casnicia pe multa incredere si dragoste.

"Sa stii ca si intre mine si Tavi este o diferenta de varsta! N-am calculat-o niciodata! De aproape cinci ani este diferenta. El este mai mic decat mine cu cinci ani si cu toate astea, n-am resimtit niciodata diferenta de varsta din buletin! Poate pentru ca eu sunt mai copilaroasa, iar el mai matur!", a
spus Gabriela Cristea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: