URMARESTE sambata un nou episod din FERIHA! Gelozia, ura si intriga pune stapanire pe un personaj cheie din serial

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2021, 10:15

Feriha isi face inca de la inceput dusmani printre colegii bogati de la liceul cu pretentii unde invata.

Feriha este o tanara cu aspiratii care vrea sa-si depaseasca conditia sociala, insa incepe cu o minciuna si acest lucru ii va dauna in relatiile cu prietenii si colegii de scoala care o cred una de-a lor. Feriha a avut sansa sa mearga la un colegiu unde elevii sunt copii d ebani gata care isi permit orice de la masini luxoase pana laexcursii si burse in strainatate.

Tinerei ii este rusine din cauza conditiei ei sociale si nu vrea ca cineva sa descopere ca vine dintr-o familie modesta si dintr-un cartier saracacios.
Unul dintre cei mai frumosi mai bogati tineri din liceu incepe sa se indragosteasca de ea, insa fata se gandeste cu groaza la momentul cand acesta va afla ca este doar o tanara saraca. De aceea incepe sa ascunda adevarul. Insa colegii si mai ales fetele din colegiu nuo plac pe Feriha. CINE II FACE ZILE FRIPTE SI CINE VREA S-O ELIMINE DIN SCOALA, AFLA IN ACEASTA SAMBATA D ELA ORA 20:00, NUMAI PE kANAL D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!