Simona Trasca s-a demachiat in direct! Vedeta isi face maine lifting facial, asa ca a vrut sa vada o tara intreaga cum arata ea nemachiata: "Vreau sa umblu la toata fata. Mi s-a pus pata"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2017, 10:11

Simona Trasca este decisa sa isi faca un lifting facial. Vedeta nu este multumita de modul in care arata, asa ca a luat aceasta hotarare chiar daca ii este teama de operatie.

Simona Trasca trece prin mari emotii, dar nu mai suporta sa se uite in oglinda. Vedeta vrea sa arate ca o pustoaica de 18 ani.


"Vreau sa umblu la toata fata. Mi s-a pus pata. Stii cum e cand esti femeie. Nu ma mai simt bine cu mine. Am emotii, nu am dormit, in noaptea asta cred ca nu o sa dorm deloc.
Imi fac lifting facial. Cu operatia asta lumea o sa-mi dea 18-19 ani. Am cateva riduri. Taietura va fi dupa ureche. Operatia va dura 5 ore. Imi intinde pielea. Am stat pe capul doctorului vreo opt luni de zile. Mi-a spus ca pot sa ma astept, nu mi-a cazut fata. O sa fie o schimbare. O sa arat mult mai fresh.

"Doar voi o sa ma insotiti ca nu are cine sa ma insoteasca la operatie.

Bunica e bolnava si mama trebuie sa stea cu ea. Stiu cum fac inainte de operatie, ma pierd, plang. Parerea mea e ca mi se trage din copilarie, nu am incredere in mine, nu-mi place de mine. Nu-mi place partea de jos a fetei. O sa am fata foarte conturata. Mama e praf ca vreau sa fac chestia asta. Bunica si ea e foarte suparata, se roaga pentru mine. Operatia asta are efect 10 ani.
Imi este atat de frica", a declarat Simona Trasca pentru emisiunea "Wowbiz".

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.