Sase ani a stat cu o umflatura uriasa pe spate, pana ca si-a facut curaj sa mearga la medic sa vada ce i se dezvolta acolo. Cand i-a facut prima incizie, doctorul nu s-a putut abtine: "Doamne, zici ca-i pui!"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 31 mai 2017, 17:36

Inregistrea a fost facuta in cabinetul medical al celui mai celebru dermatolog american, dr. Sandra Lee.

Dr. Lee e o adevarata celebritate mondiala, castigandu-si faima odata cu publicarea pe YouTube a primelor videoclipuri in care isi dezvaluie cazurile medicale.

 

Se pare ca exista un interes urias in lume pentru interventii chirurgicale, din moment ce dr. Lee a depasit 1,2 miliarde de vizualizari ale videoclipurilor sale. Cu siguranta, doar o mica fractie dintre fani le urmaresc din interes medical.

 

In cazul de mai jos, dr. Lee se "lupta" cu un lipom urias, adica o acumulare neobisnuita de celule adipoase sub piele intr-o capsula fibroasa. Lipomul nu e canceros si nu necesita tratament dupa indepartarea chirurgicala.

 

Pacientul avea lipomul de sase ani dar nu s-a gandit niciodata sa-l trateze. Mai mult, a marturisit ca iubita lui spunea ca ii intra perfect in mana atunci cand il imbratisa.

Dr. Lee a anesteziat zona, apoi a facut o incizie de-a lungul lipomului si a eliminat continutul acumulat acolo.

 

Poti urmari interventia chirurgicala in clipul de mai jos!

 

Atentie, imaginile sunt explicite si pot avea un impact emotional puternic persoanelor sensibile:

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!