MONICA GABOR, marturisiri uluitoare: "Voi avea gemeni, asa am inteles!". Iata ce a dezvaluit diva despre viata sa de cuplu din America si ce planuri are impreuna cu Mr.Pink

Monica Gabor si-a petrecut mult timp in compania fiicei sale, bucurandu-se de fiecare moment.

Aceasta a marturisit ca si-a dorit enorm sa petreaca mai mult timp cu fiica sa si de aceea a ales sa-si prelungeasca sederea in tara. Cele doua au fost in vizita la Bacau, la familia lor de acolo, deoarece isi doreste ca fiica ei sa isi cunoasca rudele si sa isi indrageasca toti verisorii, pentru a sti ca va avea intotdeauna un sprijin si din partea familiei mamei sale.

Desi a fost nevoita la un moment dat sa renunte la cresterea fiicei sale, care a cedat in fata fostului ei sot, Monica Gabor a recunoscut ca nu ii poarta pica acestuia ci dimpotriva il respecta foarte mult si il apreciaza pentru tot ceea ce a facut pentru Irinuca.
"Tatal ei este minunat! Nu puteam sa aleg un tata mai bun pentru copilul meu! Si cand plec plec linistita, ca ramane pe mainile unui om care ar face orice pentru ea, care si-a dedicat viata cresterii si educarii ei! O invat si pe Irina sa-l respecte, sa-l aprecieze pentru ca nu exista foarte multi tati in lume care fac si treaba unei mame si treaba unui tata! Datorita lui sunt cine sunt azi!", a spus Monica.

Intrebata despre relatia fiicei sale cu Mr. Pink, Monica a declarat ca Irinuca se intelege foarte bine cu acesta si ca isi fac deja foarte multe planuri legate de viitorii fratiori pe care ii va avea in viitorul apropiat. Monica Gabor a marturisit ca Irina isi doreste ca ca ea sa aiba gemeni si ca deja s-a gandit impruna cu Mr. Pink chiar si la doua nume pentru ei, baitelul Jason, iar fetita, Lara.
Iata ce alte dezvlauiri picante a mai facut fost diva de la Izvorani: 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate