E incredibil ce a postat barbatul asta pe contul lui de Facebook! Uite de ce sta sotia in genunchi, in fata lui: "O pun sa faca asta in fiecare dimineata si ea ma asculta!" Oare cum suporta femeia asta o asemenea umilinta?

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.

Imaginea alaturata a devenit virala pe retelele de socializare si a starnit dezbateri aprinse intre internauti.

Totul a inceput dupa ce un barbat a postat pe contul lui de Facebook poza alaturata. El si-a fotografiat sotia in timp ce aceasta statea in genunchi si ii lustruia pantofii: "O pun sa faca asta in fiecare dimineata si ea ma asculta. O iubesc!", a scris el in dreptul imaginii.

Poza s-a viralizat in scurt timp, iar comentariile nu au intarziat sa apara. Foarte multi i-au reprosat omului ca isi umileste nevasta si ca, in mod normal, nu ar trebui sa o puna sa faca asa ceva: "Asta e umilinta! Cum poti sa spui ca o iubesti, si

sa o pui sa faca asa ceva? Iti este greu sa te apleci?".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Au fost insa si persoane care considera ca ceea ce se vede in poza este perfect normal: "O femeie trebuie sa aiba grija de barbatul ei!". Voi ce parere aveti?

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!