În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa! Aflați ce va întâmpla și ce turnură neașteptată vor lua lucrurile pentru cei patru frați!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2022, 11:29
totul pentru familia mea Foto(6)

Ömer o înfruntă pe Harika

Sursa: Captură KANAL D

Ömer își va vedea mama în pericol de moarte și va sări în ajutorul ei, riscându-și propria viață! Iată ce se întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea.

Cei patru frați, Kadir, Ömer, Asiye și Emel vor trece prin noi momente dificile și situații limită, în această seară, într-un nou episod tulburător din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D. Deși a fost pentru a două oară respins de adevărata lui mama, Ömer îi va sări în ajutor, riscând totul pentru a o salva de furia diabolică a rivalei sale, Nebahat.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa

În noul episod emoționant din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru cei patru frați. Ömer va trece din nou printr-o încercare extrem de aprigă, deoarece își va vedea mama în pericol de moarte și îi va sări în ajutor fără să stea pe gânduri, dovadă supremă că legătură de sânge este foarte puternică.

Deși a simțit că totul s-a prăbușit în jurul lui, după ce a aflat adevărul despre identitatea lui, Ömer a înțeles că nu poate să renunțe la cele mai importante persoane din viața lui, Kadir, Asiye și Emel, pe care i-a considerat frații săi și alături de care își dorește să rămână și să ignore adevărată lui familie.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt timp după încheierea filmărilor!

Între timp, tânărul Ömer se va confruntă cu răutatea și invidia surorii sale, Harika. Aceasta îi va spune tranșant că îi seamănă mamei sale, însă Suzan nu îl vrea în familia ei, deoarece îi consideră un străin.

Vorbele aprige ale Harikai îl vor dărâma pe Ömer, care se va simți din nou respins și abandonat.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Pe de altă parte, Sengul va schimbă tactică în clipă în care va observă că Suzan nu are de gând să îl accepte pe Ömer, drept fiul ei. Aceasta o va amenința pe Suzan că va demara un proces și o va chema la tribunal pentru ca fiul ei să primească tot ceea ce i se cuvine.

Emoții împărtășite de o mare actriță! Cum se vede copilaria prin ochii femeii extraordinare de astăzi

Nebahat o va înfruntă pe Suzan și are de gând să o pedepsească aspru pentru faptul că a tulburat liniștea căsniciei sale. În cele din urmă, această va accelera și vrea să o accidenteze pe rivală ei, Suzan. Însă în acel moment Ömer își va vedea mama în pericol de moarte și va sări în ajutorul ei, riscându-și propria viață.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies