HALUCINANT! S-a trezit cu fata ARSA dupa ce s-a dat cu o crema folosita de milioane de femei. Si tu poti pati la fel!

Editor: Alexandra Dragos Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:23

Femeile apeleaza la tot felul de creme si lotiuni pentru a-si intretine pielea fetei si pentru a scapa de riduri. De cele mai multe ori acestea functioneaza si hidrateaza tenul. Exista insa si cazuri in care efectele sunt cu adevarat groaznice.

I s-a intamplat si acestei femei din Rusia, care a trait un adevarat cosmar. Ca in fiecare seara, inainte de culcare, ea s-a dat pe toata fata cu o crema antirid de care era foarte multumita si pe care o folosea de ani de zile.

Cand s-a trezit insa dimineata a simtit ca pielea parca nu era in regula. A crezut ca doar i se pare, dar cand a ajuns in fata oglinzii din baie a avut un adevarat soc: tenul ei arata de parca ar fi fost ars.

Mai mult, fata incepuse sa i se umfle, iar la un moment dat a ajuns sa nu isi mai poata deschide ochii din aceasta cauza.

Socata si temandu-se pentru viata ei, femeia a mers la medic. Acesta i-a spus ca a suferit o reactie alergica severa la crema antirid si i-a interzis sa mai foloseasca astfel de produse. Vezi in galeria foto de mai jos cat de ingrozitor arata chipul ei!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii