A vazut ca unghia de la degetul mare i se innegreste, dar a crezut ca s-a lovit, asa ca nu i-a dat importanta. Cand a observat ca negreala se intinde din ce in ce mai tare, a mers la un control. E cutremurator ce avea de fapt acolo

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:58

Melanie Williams a avut o viata perfect normala pana in luna iulie a anului 2015.

In acea perioada a remarcat, intr-o dimineata, ca unghia degetului mare de la mana stanga incepe sa se innegreasca. La inceput nu a dat importanta acestui lucru, crezand ca s-a lovit.

Insa dupa o luna a observat ca negreala, in loc sa se restranga, s-a marit. Si-a dat seama ca ceva nu este in regula, asa ca s-a hotarat in cele din urma sa mearga la un control de specialitate.

Acolo a aflat o veste socanta: nu se lovise, nici nu avea o infectie de la o ciuperca, ci avea cancer de piele! Din fericire boala nu apucase sa se raspandeasca, asa ca Melanie a scapat relativ usor, prin amputarea a doar jumatate din deget.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Va rog, va implor, ori de cate ori vi se pare ceva ciudat la corpul vostru, mergeti la doctor.

Nu lasati bolile sa va macine trupurile", a scris ea pe pagina ei de Facebook, intr-o postare in care le explica prietenilor virtuali ce i s-a intamplat.