A INLEMNIT cand a vazut cine s-a strecurat in pat langa ea!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 22:50

Clipe de groaza pentru o femeie din California, mama a patru copii. A incremenit cand a vazut cine s-a strecurat in pat langa ea.

Caroline Griffin, in varsta de 49 de ani, din California, a fost la un pas sa faca atac de cord cand s-a trezit in mijlocul noptii cu un sarpe lung de 120 cm, in pat peste ea. Femeia a simtit ceva pe piept, o greutate. Nici nu se trezise bine si a gandit ca unul dintre copii i-a facut o gluma proasta. Insa pe masura ce isi venea in fire a realizat ca ceva rece se misca pe ea.



S-a speriat si ingrozita a dat sa sara din pat, insa, din pacate, sarpele si-a infipt coltii in pieptul ei. A tipat de a trezit toata casa, iar sarpele a dat sa iasa, insa copiii au apucat sa-i faca cateva poze pentru a le arata specialistilor in cazul in care ar fi fost nevoie de un antidot.

Din fericire, sarpele era neveninos asa ca femeia a fost tratata doar cu antibiotice si antiinflamatoare.
Interesant este faptul ca unul dintre vecinii femeii a venit sa vada pozele cand a auzit de nenorocirea ce se intamplase. Barbatul a recunoscut ca respectivul sarpe era animalul sau de companie, insa reptila scapase in urma cu 6 luni din acvariul unde era tinuta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta