„Am tras de mine, m-am rugat la Dumnezeu.” Eliminare cu emoții la ”Insula de 1 milion”. Cine a părăsit competiția cu lacrimi în ochi

Autor: Diana Bostan

Isabela a părăsit ”Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Eliminare cu emoții la ”Insula de 1 milion”. În ediția de duminică, 19 mai, una dintre cele patru concurente nominalizate de Liviu a părăsit Republica Dominicană. Iată despre cine este vorba!

Au mai rămas 18 concurenți la ”Insula de 1 milion”. Liviu le-a trimis la probă pe Alina, Sindy, Argentina și Isabela, cea din urmă fiind concurenta care a părăsit Republica Dominicană. Isabela a izbucnit în lacrimi în momentul eliminării.

Isabela a părăsit ”Insula de 1 milion”

Ediție plină de suspans a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Duminică, 19 mai, Isabela a părăsit Republica Dominicană după ce a pierdut proba decisivă.

Alina, Argentina și Sindy sunt concurentele care au mers mai departe în competiție.

Citește și: Cine sunt cei 16 concurenți nominalizați pentru jocul cu miză specială de la ”Insula de 1 milion”. Alegerile au stârnit noi controverse: „O să mă bucur pentru cei care pierd”

Argentina: Mi-am dorit foarte mult să continui acest experiment, mai mult ca oricând.

Nu la fel de norocoasă a fost și Isabela, care a cedat la proba decisivă. Concurenta a mărturisit cu lacrimi în ochi faptul că și-a dorit extrem de mult să meargă mai departe, însă corpul ei a cedat în timpul probei. Aceasta a rezistat eroic în fața adversarelor, însă nu cât să rămână în Republica Dominicană.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Mi-a cedat corpul, efectiv. Eu credeam că o să cedez mult mai devreme decât am făcut-o. De la minutul 15 deja corpul meu...erau doar ace, nu mai simțeam nimic. După vreo 20 de minute am încercat să trag de mine, doar că nu mai răspundea comenzilor. Am tras de mine, m-am rugat la Dumnezeu”, a spus Isabela, în ediția de duminică, 19 mai, la ”Insula de 1 milion”.

Concurenta a izbucnit în lacrimi în momentul eliminării

Isabela a menționat că este printre puținele dăți când nu își poate stăpâni emoțiile. Ea a adăugat că, uitându-se la arenă, a observat cât de goală este și a realizat cât de departe a ajuns, având în vedere că au mai plecat 31 de oameni înaintea ei. 

Citește și: „Îmi dau brățările și plec acasă”. Concurentul care îi va numi ”lași” pe băieții din tabăra sa! Ce se întâmplă în episodul de duminică, 19 mai, la ”Insula de 1 milion”

„Felicitări tuturor. A fost o experiență care m-a trecut printr-un cumul de emoții, de sentimente, de trăiri. Au fost zile în care am uitat cine sunt și-mi pare rău, îmi pare rău pentru toate conflictele inutile pe care le-am avut. Sunteți extraordinari cu toții, de la fiecare am învățat câte ceva”, a mai spus Isabela.

Isabela a menționat că pleacă de pe insulă supărată, deoarece nu ar fi vrut să plece în acest moment.

Aceasta a dezvăluit că cel mai mult îi va lipsi emoția de pe insulă, dar și comunitatea de oameni care i-au făcut zilele mai frumoase.

Iată momentul în care Isabela a părăsit ”Insula de 1 milion”:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!