„Un singur concurent se va salva.” Anunț neașteptat făcut de Cosmin Cernat la ”Insula de 1 milion”. Ce se va întâmpla la jocul următor și cine este concurentul ales la ruletă

Autor: Diana Bostan

Cosmin Cernat a făcut un anunț important la ”Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Surprizele se țin lanț la ”Insula de 1 milion”. Un nou concurent a fost ales la ruletă, iar Cosmin Cernat a făcut un anunț extrem de important în ediția de duminică, 19 mai!

Isabela este concurenta care a părăsit competiția, astfel că pe ”Insula de 1 milion” au mai rămas 18 concurenți. Sindy a fost concurenta aleasă la ruletă, iar Cosmin Cernat i-a surprins pe toți cu anunțul său.

Sindy este concurenta aleasă la ruletă 

După ce a reușit că treacă cu bine peste joc, Sindy a fost concurenta aleasă la ruletă. Aceasta a fost extrem de surprinsă și a mărturisit că simțea acest lucru cu câteva secunde înainte.

Deși s-a ales cu dureri de spate în urma jocului, Sindy și-a recăpătat zâmbetul în momentul în care Cosmin Cernat i-a strigat numele.

Citește și: „Vreau să-ți mulțumesc că ne faci pe toți să zâmbim”. Cine este concurentul care a stârnit lacrimi și aplauze în momentul în care a fost ales la ruletă. Cuvintele lui l-au emoționat pe Cosmin Cernat

Sindy: Am avut o presimțire cu cinci secunde înainte să se oprească. Astăzi nu m-am așteptat, doar acum cu cinci secunde înainte. Ce interesant e. E prima oară, chiar m-am gândit că o să plec și nu o să ajung niciodată la ruletă. Nu-mi vine să cred. Chiar mă gândeam. Dacă aș ieși, ce aș face?

Concurenta a dezvăluit faptul că nu s-a gândit la o strategie, însă speră că va face alegerile corecte.

Sindy a mărturisit că în cazul în care durerile de spate vor dispărea, va juca și va merge pe o strategie de totul sau nimic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cosmin Cernat a făcut un anunț extrem de important

Înainte de a învârti de ruletă, Cosmin Cernat a făcut un anunț extrem de important. Prezentatorul emisiunii ”Insula de 1 milion” a dezvăluit faptul că la următoarea probă va exista un singur câștigător, iar în runda decisivă un singur concurent se va salva și va rămâne pe insulă.

„Mâine, modificarea este următoarea. La probă va există un câștigător, iar în runda decisivă, un singur concurent se va salva și va rămâne pe insulă.

Ceilalți doi vor fi în pericol de eliminare.”, a fost anunțul făcut de Cosmin Cernat.

Citește și: „Îmi dau brățările și plec acasă”. Concurentul care îi va numi ”lași” pe băieții din tabăra sa! Ce se întâmplă în episodul de duminică, 19 mai, la ”Insula de 1 milion”

Acesta este și motivul pentru care Sindy a menționat că va fi extrem de atentă în momentul în care va face nominalizările.

În cazul în care se va propune la joc, Sindy a dezvăluit că va risca totul și va juca alături de concurenții cu cele mai multe brățări.

„Mâine dimineață, în arenă, o să am un anunț foarte important. Cred eu...mai important decât cel din această seară sau cel puțin la fel. Abia aștept să văd reacțiile voastre și ce o să gândiți.”, a fost un alt anunț făcut de Cosmin Cernat.

Iată momentul în care Sindy este aleasă la ruletă:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!