„E greu să faci alegeri!” Primele reacții după nominalizările făcute de Liviu la ”Insula de 1 milion”. Cine sunt cei patru concurenți trimiși la joc

Autor: Diana Bostan

Liviu este concurentul care a făcut nominalizările în ediția de duminică, 19 mai, la ”Insula de 1 milion”

Sursa: KANAL D

Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!

Au mai rămas 19 concurenți pe ”Insula de 1 milion”. Liviu a ales o strategie inedită și a trimis la joc patru fete. Cum au reacționat cele patru concurente nominalizate?

Liviu a trimis la probă patru fete

Așa cum a menționat și-n momentul în care a fost ales la ruletă, Liviu a dezvăluit faptul că decizia de a trimite pe cineva la joc este una extrem de importantă și de dificilă.

Concurentul a mărturisit că sarcina ar fi fost mai ușoară dacă pe insulă se aflau mai puțini concurenți.

Citește și: Cine sunt cei 16 concurenți nominalizați pentru jocul cu miză specială de la ”Insula de 1 milion”. Alegerile au stârnit noi controverse: „O să mă bucur pentru cei care pierd”

Liviu a luat decizia de a trimite la joc patru fete, pe Sindy, Alina, Argentina și Isabela.

Acesta a menționat că cele patru fete sunt extrem de puternice și că ar putea pune în dificultate orice bărbat de la ”Insula de 1 milion”.

„Sindy. Avem prima fată puternică de care m-aș teme și eu. Avem o doamnă puternică, pe Argentina, care e și ea puternică la vârsta ei. Alina...cu doua brățări care e super competitivă în orice joc.

Cu siguranță mi-ar da și mie bătăi de cap. Și nu în ultimul rând, Isabela. E greu să faci alegeri, după cum am zis, mai ales că sunt și opțiuni. Era mai simplu dacă erau mai puțini. Dar toți cei care am ajuns până aici suntem puternici.”, a spus Liviu, în ediția de duminică, 19 mai.

Cum au reacționat cele patru concurente în urma nominalizărilor

Cele patru concurente s-au arătat mulțumite de decizia luată de Liviu și așteaptă cu nerăbdare jocul. Argentina a dezvăluit faptul că și-a dorit să intre la joc și să-și pună în valoare calitățile sportive.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: „Îmi dau brățările și plec acasă”. Concurentul care îi va numi ”lași” pe băieții din tabăra sa! Ce se întâmplă în episodul de duminică, 19 mai, la ”Insula de 1 milion”

Alina: Mie mi s-a confirmat visul. Acum aștept proba și să dau tot ce pot să mă întorc din nou alături de colegii mei, aici pe insulă.

Isabela a dezvăluit faptul că se simte în dezavantaj ținând cont de faptul că celelalte concurente sunt sportive de performanță. Cu toate acestea, Isabela speră că va reuși să-și învingă adversarele.

Sindy: Mie nu mi-e frică de nicio fată dintre fetele care vor fi cu mine la traseu. Teama îți blochează creierul și nu mai poți să dai totul așa cum trebuie.

Iată momentul nominalizărilor de la ”Insula de 1 milion”:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!