„Îmi pare rău că trebui să se termine drumul tău aici!” Anunț important făcut de Cosmin Cernat! Ce se întâmplă în ediția de sâmbătă, 25 mai, la ”Insula de 1 milion”

Autor: Diana Bostan

Cosmin Cernat va face un anunț extrem de important

Sursa: Kanal D

Urmează probe de foc la ”Insula de 1 milion”. Cosmin Cernat va face un anunț extrem de important în ediția de sâmbătă, 25 mai!

Cresc rivalitățile la ”Insula de 1 milion”. După eliminarea Isabelei, 18 concurenți au mai rămas în Republica Dominicană, iar strategiile își arată colții. Iată ce se va întâmpla în episodul de sâmbătă, 25 mai!

Cosmin Cernat va face un anunț extrem de important

Cel mai mare experiment social televizat, difuzat la Kanal D, îi găzduiește pe concurenții rămași pe ”Insula de 1 milion”. 

Ediția de sâmbătă va începe cu un anunț surprinzător făcut de Cosmin Cernat. Prezentatorul emisiunii ”Insula de 1 milion” le va da concurenților o veste tristă, ceva ce nu și-ar fi dorit să se întâmple în cadrul acestei competiții.

Citește și: „Îmi dau brățările și plec acasă”. Concurentul care îi va numi ”lași” pe băieții din tabăra sa! Ce se întâmplă în episodul de duminică, 19 mai, la ”Insula de 1 milion”

Vorbele lui Cosmin Cernat îi va pune pe gânduri pe cei rămași pe insulă, care se așteaptă la ce e mai rău. Cosmin Cernat va anunța faptul că unul dintre concurenți va părăsi competiția.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Începem cu un anunț important, o veste importantă, dar tristă. Chiar îți spun din toată inima și din tot sufletul meu că îmi pare rău că trebuie să se termine drumul tău aici.”, va spune Cosmin Cernat, în ediția de sâmbătă, 25 mai.

Citește și: „Vreau să-ți mulțumesc că ne faci pe toți să zâmbim”. Cine este concurentul care a stârnit lacrimi și aplauze în momentul în care a fost ales la ruletă. Cuvintele lui l-au emoționat pe Cosmin Cernat

Iată ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 19 mai:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!