Cristi Borcea a lovit-o pe fosta sotie până i-a învinețit ochiul? Milionarul a spus totul despre relația cu aceasta

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 20 ian 2021, 08:59
Cristi Borcea, a lovit vreodată o femeie?

Cristi Borcea este un personaj controversat din showbiz-ul autohton, este cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu mai multe femei, dar și pentru averea pe care a reușit să o dobândească de-a lungul timpului

Cristi Borcea este un bărbat șarmant care a reușit să fure inimile multor femei. Însă, omul de afaceri nu este atât de cuceritor pe cât pare, în emisiunea din această seara 40 de întrebări cu Denise Rifai, milionarul a dat cărțile pe față și a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări.

Cristi Borcea a lovit vreo femeie?

Invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, acesta a fost întrebat dacă a lovit vreodat o femeie.

În urmă cu ceva timp, pe când Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, în presă au apărut mai multe imagini cu fosta soție cu ochiul vânăt. De asemenea, la acea vreme Cristi Borcea era după gratii, iar fosta soție îl vizita foarte des. De multe ori a fost surpinsă cu zgârieturi. 

A lovit-o Borcea pe Alina Vidican?

Motivul pentru care Cristi Borcea ar fi lovit-o pe Alina Vidican în vizita la penitenciar, ar fi fost pentru că aceasta i-a spus că prima lui soție, Mihaela Borcea, îl vizitează prea des.

Fostul acționar de la clubul Dinamo s-ar fi enervat și a lovit-o.

”Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu s-a întâmplat și nu s-a certat niciodată cu Mihaela, nu a fost absolut nicio discuție. Alina cu Mihaela veneau tot timpul împreună la mine la vizită, se înțelegeau foarte bine. Deci întotdeauna Alina și Mihaela s-au înțeles foarte bine. La cămin conjugal, n-am avut niciodată în penitenciar și nu aveai cum...

astea sunt doar prostii și fabulații”,  a declarat Cristi Borcea în cadrul emisiunii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Secretele averii lui Cristi Borcea! Câţi bani avea "ascunşi" afaceristul la Revoluţie

Cristi Borcea a spus totul

Borcea a recunoscut că nu a lovit-o niciodată pe Alina de câte ori a fost în vizită la închisoare sau din cauza Mihaelei Borcea.

Însă, omul de afaceri a spus adevărul, a agresat-o în alte contexte.

”În alt context da, dar nu cât am fost în penitenciar”, a spus Borcea în cardul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citeste si: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: „Azi este despre el”