Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D! “Ați lovit vreodată o femeie?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă

,
Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristi Borcea este invitatul de astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebrul afacerist roman Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați și influenți oameni din România.

A avut o viață sentimentală tumultuoasă, iar acum, la cei 51 de ani ai săi, se poate lauda, pe lângă succesul incontestabil în afaceri, și cu o familie numeroasă. Aflat la a treia căsătorie, cu Valentina Pelinel, renumitul afacerist are, din toate cele trei mariaje, nouă copii, de care este foarte mândru că-i poartă numele.

Astăzi, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea va trebui să vorbească și despre condamnarea sa la închisoare în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, precum si despre perioada petrecută

în detenție. 

Citeste si: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: „Azi este despre el”

            “Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie b ă rbatul unei singure femei?”,  acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de astăzi, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:15, o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul afacerist român Cristi Borcea, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi, victima razbunarii lui Burhan!

Sorin Cîmpeanu vrea ca toți elevii din clasele terminale din scenariul roșu să revină la cursuri față în față

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: „Azi este despre el”

Alertă meteo ANM! Mai multe județe, sub avertizare. Meteorologii tocmai au făcut anunțul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies