Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 19 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D

,

“Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist va trebui să răspundă


In articol:

Cristi Borcea vine marți, 19 ianuarie, la “ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebru afacerist român, fost acționar și președinte al clubului Dinamo București, Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați oameni din România. 

Cristi Borcea, cel mai taios interviu de pana acum

În vârstă de 50 de ani, acesta a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute, din viața celebrului afacerist român, care au ținut, mult timp, primele pagini ale ziarelor.

Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie b ă rbatul unei singure femei?”,  acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de marți, 19 ianuarie, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

S-a iubit Dan Negru cu Andreea Marin? Prezentatorul a spus tot adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Dan Negru a dat cărțile pe față și a vorbit despre retragerea din televiziune: "E de retras! Televiziunea arde oameni!"

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 12 ianuarie - VIDEO. Dan Negru răspunde la cele mai incomode întrebări

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies