S-a iubit Dan Negru cu Andreea Marin? Prezentatorul a spus tot adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Marina Ionescu
Dan Negru este invitatul de astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

In fiecare marti, la Kanal D, incepand cu ora 22:30, Denise Rifai va asteapta cu invitati din lumea mondena, politica sau personalitati marcante din Romania.

Sportivi, politicieni, cantareti, medici, oameni de televiziune sau actori vor ajunge sub tirul intrebarilor jurnalistei, Denise Rifai, iar publicul va avea astfel ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum, sa descopere noi fatete ale celebritatilor invitate in emisiune si sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora. 

Invitatul din această seara la emisiunea  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, este Dan Negru

Prezentatorul se află față în față cu Denise Rifai și răspunde la cele 40 de întrebări care au rolul să dezvăluie aspectele din viața sa profesională, dar și pe cele ale vieții personale.

Dan Negru a spus adevarul despre relatia lui cu Andreea Marin

De-a lungul timpului, Dan Negru a colaborat cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, ba în calitate de amfitrioni, la evenimente, ba în cadrul emisiunilor de divertsiment, legându-se o prietenie strașnică.

Cu toate acestea, o intrebare sta pe buzele tuturor. S-a iubit Dan Negru cu Andreea Marin?

"Am lucrat cu Andreea o buna perioada de timp, în firma domnului Lazarov, unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România. Am iubit televiziunea impreuna. Eu, Andreea, Cosmin Cernat, Raluca Moianu... ne-a plăcut job-ul asta. Domnul Lazarov a stiut cumva sa ne contamineze. Un profesor bun nu este ala care te invata, e ala care te contamineaza.

Citeste si: Adevărul despre familia lui Dan Negru! De ce refuză "Regele Revelioanelor" să îşi expună familia la televizor

Andreea are copii, eu am doi copii. Andreea e unul din oamenii importanti care a lasat urme in televiziunea din Romania. Sa-ti spun un lucru, am lucrat cu multe prezentatoare de televiziune. Doua sunt extrem de generoase, am prezentat cu ambele.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt doua prezentatoare generoase, care pe tine ca prezentator, te fac sa te simti bine. Nu sunt ca magarul din Shrek. Sunt prezentatoare generoase, care nu sunt agresive in fata publicului. Asa ca, am iubit impreuna televiziunea.", a spus Dan Negru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru! Este superbă! FOTO

 

 

 

 

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!