Adevărul despre familia lui Dan Negru! De ce refuză "Regele Revelioanelor" să îşi expună familia la televizor

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 ian 2021, 11:18
Dan Negru, refuză să îşi expună familia în spaţiul public.

Dan Negru este bine cunoscut pentru Revelioanele pe care le găzduieşte an de an, însă puţini ştiu detalii din viaţa lui personală. Asta pentru că, prezentatorul TV a fost foarte discret în a-şi expune viaţa de familie pe micile ecrane.

Care este, de fapt, motivul pentru care Dan Negru, refuză să îşi expună familia în spaţiul public. Acesta a dat cărţile pe faţă şi a spus întregul adevăr despre viaţa lui personală.

De ce îşi ascunde Dan Negru familia de ochii curioşilor?

Dan Negru a preferat mereu să-şi ţină familia departe de spaţiul public, motivând că deşi el este om de televiziune, asta nu înseamnă că trebuie să îşi expună copiii sau soţia la televizor.

Prezentatorul Tv a spus adevărul despre toată această situaţie şi a mărturisit cum este el, în calitate de tată şi soţ acasă.

"Soția mea e medic stomatolog, deci n-are nimic de a face cu showbiz-ul, şi faptul că eu fac televiziune nu înseamnă că trebuie să ne arătăm familia oriunde şi oricând. Treaba asta n-o fac doar de acum, am făcut-o dintotdeauna. Când ne-am căsătorit, aveam opțiunea unei nunți cu sute de invitați, cu vedete, alai de lăutari şi poze în reviste. Ne-am căsătorit doar noi şi familia.

Cred că am pierdut atunci un apartament, ca dar de nuntă, dar ce frumos a fost aşa. Asta nu înseamnă că nu-i înțeleg pe cei care preferă exhibiționismul mediatic, dimpotrivă, îmi plac, mă uit şi eu cu interes şi curiozitate la ei, doar că nu îmi place să fiu eu personajul principal, îmi place să fiu doar spectator”,  a povestit Dan Negru, în exclusivitate pentru VIVA.

Citeste si: Dan Negru, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 12 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Acasă sunt asistenta TV, aia care îi ține trena prezentatorului”,  a spus el.

Dan Negru, în calitate de tată şi soţ

Dan Negru povestit cum este el, în calitate de tată şi soţ acasă. Prezentatorul TV a mărturisit că soţia sa este cea care se ocupă de educaţia copiilor.

"Sunt permisiv, Codruța e cea cu lecțiile, eu sunt cu joaca. Sunt partenerul de şah al lui Bogdan, fac puzzle-uri cu Dara și mă hârjonesc cu mioriticul Google. O fi timp şi pentru severitate, deşi sper să nu fie nevoie”,  a mai dezvăluit Dan Negru.

Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi

Dan Negru, invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Dan Negru este invitat în această seară la emisiunea lui Denise Rifai, 40 de întrebări. Este primul prezentator de televiziune invitat în emisiunea în care toate cărţile sunt puse pe masă, iar adevărul iese la iveală. Dan Negru va răspunde la întrbări inedite despre întreaga sa carieră, despre viaţa de familie ţinută departe de ochii curioşilor, dar şi despre cum reuşeşte să rămână în atenţia telespectatorilor până la următorul Revelion. "Regele Revelioanelor" va răspunde sincer la cele mai picante întrebări adresate de Denise Rifai.

Urmăriţi în această seara emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la ora 22:30, la Kanal D.

Citeste si: Dan Negru despre Iurie Darie: "N-am mai vazut pe nimeni altcineva care sa deseneze atat de bine cu ambele maini"

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies