Peste un milion de români, cu ochii pe ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l invitat pe fostul Premier al României Adrian Năstase. Kanal D, locul doi pe Național și All Urban

,

Aseară, Kanal D s-a poziționat în topul televiziunilor din România, cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Peste un milion de români au urmărit ediția de aseară a emisiunii prezentate de Denise Rifai, avându-l invitat pe Adrian Năstase.

Dezvăluirile realizate de fostul Premier al României despre viața personală, dar și cariera politică au adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, aproape 700.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării ediției. 

În intervalul de difuzare, 22:35 – 24:30, Kanal D s-a clasat pe locul doi, atât în rândul populației din întreaga țară, cât și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media. 

Marți, 5 ianuarie, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” 3,9% rating și 13,1%

cota de piață, pe targetul Național, și 3,9% rating și 13,1% cota de piață, pe targetul All Urban. 

Minutul de maximă audiență, atins la 22:56, în momentul în care invitatul emisiunii se afla pus în fața întrebării tranșante “L-a scăpat statul român pe ucigașul lui Teo Peter?” 1.034.000 de români așteptau cu sufletul la gură răspunsul oferit de Adrian Năstase. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Morosanu a dat cartile pe fata! Care dintre colegii sai de echipa l-au suparat cel mai tare? "Adevarata lupta o duci pe insula, in camp, nu pe traseu!"

România dă drumul la spectacole în aer liber cu 500 de oameni

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Situație incredibilă! România va avea un nou premier?! Iohannis și Barna au discutat pe această temă

Anunțul momentului! Persoanele vaccinate anti-COVID în străinătate au posibilitatea să facă rapelul în România. Ce pași trebuie să urmați

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies