Dan Negru, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 12 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D

,
Dan Negru
Dan Negru, invitat la 40 de intrebari cu Denise Rifai

“V-ați iubit cu Andreea Marin?” – una dintre intrebarile la care va trebui sa raspunda celebrul om de televiziune

Dan Negru este invitatul de marți, 12 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.  Personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, prezentator TV, scenarist și coautor al unor formate de televiziune, Dan Negru are o cariera de peste 25 de ani in televiziune. 

Personalitate expansivă, cu o bună dispoziție molipsitoare, Dan Negru a reușit  de-a lungul timpului să  fie foarte discret în ceea ce privește viața personală.  Prin acest interviu spumos, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere într-o nouă lumină si sa afle lucruri în premieră despre celebrul om de televiziune.

Citeste si: Peste un milion de români, cu ochii pe ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l invitat pe fostul Premier al României Adrian Năstase. Kanal D, locul doi pe Național și All Urban

“Va țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Va <săpați> colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Va e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru,  în ediția de marți, 12 ianuarie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Adrian Năstase, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Glonțul a trecut, atunci, la 3 mm de carotidă…”

Traficul de pe cele mai mari cinci aeroporturi din România a scăzut între 64% şi 70% anul trecut

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

Peste un milion de români, cu ochii pe ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l invitat pe fostul Premier al României Adrian Năstase. Kanal D,...

Va candida Adrian Năstase la Preşedinţie în anul 2024? Ce a răspuns fostul premier al României

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies